מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקטור שלום-דחוף מאוד!דניאל16/02/2010
בתחילת חודש ינואר ביצעתי יחסי מין שבהם הקונדום נקרע(אני האקטיבי),
עקב חשש להדבקות ביצעתי ביום ה 16 בדיקת קומבו שיצאה שלילית אצל ד"ר גרדשטיין סרג',
הרופא ששלח אותי טען שאין לי מה לדאוג וכי הבדיקה אמינה,
בתקופה האחרונה בלוטות הלימפה שלי בצוואר נפוחות אך לא כואבות.
שאלותיי הן:
1)האם הבדיקה אמינה לאחר 16 יום ובאמת "אין לי מה לדאוג" ?
2)האם נפיחות בבלוטות הלימפה צריכה להדאיג אותי?האם יש קשר בין צינון לנפיחות בבלוטות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו
ד''ר קרן אולשטיין-פופס17/02/20101. בעיקרון, בדיקת קומבו היא אכן אמינה,אך היא אמינה בתשעים ותשעה אחוזים ולא מאה. אני אישית תמיד ממליצה לעשות בדיקה רגילה אחרי חודשיים-שלושה כדי להיות שקטים ב 100%.
2. לגבי הבלוטות הנפוחות - כל וירוס הכי פשוט יכול לגרום להגדלת בלוטות כך שמעצם הגדלת הבלוטות לא הייתי דואגת. אם זה ממושך או מטריד - כדאי להיבדק אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דניאל18/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)