האם יש מצב להדבק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש מצב להדבק?
    ג'וניניו
    17/02/2010

שלום רב
    במידה ופרטנר נגע לי לפני המשגל באיבר המין ויצר מעין חיכוך כזה שגרם לי להרגשה ששורף לי קצת ( כתוצאה מהחיכוך) גם באיבר עצמו וגן בפתח השופכה ולאחר מכן ביצע בי מין אוראלי ללא קונדום ( לא היו לו פצעים או דלקת חניכיים למיטב ידיעתי וזה היה די קצר) ולאחר מכן קיימנו יחסי מין מוגנים והקונדום לא נקרע ( בוודאות),

האם צריך ללכת לקבל טיפול מונע?

האם יש סיכון שנדבקתי באיידס ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש מצב להדבק?

הוספת תגובה

• מין אוראלי

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    17/02/2010

הכווונה שהפטרנר נגע עם היד ?
    לפי התאור כאן - הסיכון הוא אפסי.
    לגבי מין אוראלי - אנחנו אומרים תמיד שקיים סיכון מסוים במין אוראלי. אך הסיכון הוא בעיקר למי שנותן ולכן נחשף לנוזל של אברי המין, ובעיקר אם יש לו או לה פצעים בפה. בכוון ההפוך - הסיכון ממש אפסי, כי ברוק עצמו אין וירוס בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן ד"ר הוא חיכך עם היד

ג'וניניו
    18/02/2010

חיכוך עם היד ואז ביצוע מין אוראלי
    חששתי מעצם העובדה שאולי נשרטטי קלות מהחיכוך ואז לכן המין האוראלי לא היה בטוח
    האם יש מה לחשוש גם בהנחה שאולי היה לו פצעים מיקרוסקופיים בפה או משהו בסגנון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו