מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרהמועדון סטריפ18/02/2010
הי,
כתבתי כבר בעבר ואמרתם שלדעתכם אין לי מה לדאוג - אבל אני לא מצליח להרגע
קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום - בתחילה חדירה ממש קצרה ולאחר מכן מין אוראלי שקיבלתי מהבחורה- מוגן גם כן - אני לא מכיר את הבחורה.
יחד עם זאת בשל פצע שיש לי באיבר המין אני מודאג, חושש אולי הקונדום לא כיסה את הפצע (לא מדמם אבל לא יבש) ומרגיש את כל הסממנים שרשומים באינטרנט-
הזעה בלילה, שלשול, שיעול עם ליחה, כאבי ראש לפעמים ואפילו פריחה...
אני לא יכול להבדק כי עוד לא עברו חודשיים - מה דעתכם ? איך אפשר להרגע ? והאם אכן אין סיכוי להדבקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון עם קנודום
ד''ר קרן אולשטיין-פופס19/02/2010אם הבנתי נכון מדבריך - כל הזמן היית עם קונדום. נכון?
אם כן - אין לך מה לדאוג. במיוחד כגבר - הסיכון שלך להידבק מאשה הוא נמוך ביותר. ואם השתמשתם בקונדום - אז בכלל אין מה לחשוש.
לגבי הסימפטומים שלך - הם יכולים להופיע גם במחלות ויראליות אחרות. אם זה נמשך - תיגש ותיבדק על ידי רופא, כדי להיות שקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מועדון סטריפ19/02/2010תודה,
אכן הייתי עם קונדום כל הזמן
פשוט דאגתי אולי היא נגעה באיבר שמין שלי עם היד שלה אחרי שנגעה גם באיבר מינה ואולי זה מסכן אותי
אבל הצלחת להרגיע אותי- אני מבין שהסיכון באמת נמוך ואני מקווה שאכן כך
האם יש בכלל סיכון אם היא אכן נגעה באיבר מיני כדי להלביש את הקונדום אחרי שנגעה בעצמה ?
תודה על ההרגעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלונת
מועדון סטריפ20/02/2010בתקופה האחרונה יש לי גם קצת שכבה לבנה על הלשון
אני לא אמור להלחץ מזה נכון ?
זה בעיר בחלק האחורי של הלשון אבל גם טיפה מקדימה - זה נעלם במהלך היום וחוזר כשאני לא אוכל או לא שותה בעיקר
האם זה מעיד על משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן בלשון
ד''ר קרן אולשטיין-פופס20/02/2010זה יכול להיות פשוט מיובש, במיוחד במזג האויר שלנו לאחרונה.
אם זה ממשיך - תיגש לרופא שיסתכל על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)