מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד''ר שלום רבasdfvzv19/02/2010
אני בחור הומוסקסואל וקיימתי יחסי מין עם גברים.
ביצעתי מספר פעמים מין אוראליבפרטנר.מה שמדאיג אותי זה שהחניכיים שלי מאוד רגישות ויורד לי דם ממש בקלות. באחת הפעמים שמתי לב שהיה קצת דם באיבר המין של הפרטנר כתוצאה מהחניכיים שלי.
חוץ מהפעם ההיא לא שמתי לב שקרה משהו כזה.חייב לציין שהמין אוראלי שביצעתי היה לזמן קצר. והייתי עם כמה פרטנרים שונים.
השאלה שלי
אני יודע שיש סיכוי שנדבקתי האם הסיכוי גבוה?
האם הדבקה דרך מין אוראלי זה דם עם דם או גם דם עם זרע?
אני ממש מפחד לבצע בדיקת איידס. מעדיף לא לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגלל אנשים כמוך מופצת מחלת האיידס
דניאל19/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מה עשיתי שבגללי מופצת המחלה?
asdfvzv20/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין אוראליים
ד''ר קרן אולשטיין-פופס20/02/2010אני מבינה שקיימת יחסים אורליים ללא קונדום.
אנחנו בדרך כלל ממליצים להשתמש בקונדום גם במין אוראלי, בגלל הסיכון הקיים.
אבל בסך הכל הסיכון הוא נמוך ביותר. בסביבות 1 ל - 10000.
בכל מקרה - מומלץ לך לבצע בדיקה כל כמה חודשים כדי להיות שקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)