מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשא HIV /רפואה תעסוקתיתאיל20/02/2010
שלום
אני נשא HIV,.
בבדיקת הדם מזהים את הנגיף, אבל שאר הרמות של התאים הלבנים CD4תקינות.
מצב בראותי תקין לחלוטין.
אני אמור להתחיל טיפול בחודש הבא.
בנוסף אני אמור להתחיל לעבוד בשבוע הבא באחת מקופות החולים(לא רופא ולא אח, מקצוע טכני).
נמסר לי שמלבד בדיקת רופא תעסוקתי, אצטרך לבצע בדיקת דם.
1.האם בדיקת הדם היא עבור בדיקת HIV?
2.האם למעסיק מותר לבצע בדיקת HIV בלי ליידע אותי?
3.האם אני צריך לספר למעסיק שאני נשא?
4.האם במידה והמעסיק מגלה בבדיקה שאני נשא מותר לו לא לקבל אותי לעבודה ואולי בהמשך לפטר אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלה לעבודה ו HIV
ד``ר מרגלית לורבר20/02/2010במהלך קבלה לעבודה באירגונים גדולים כמו קופות חולים מבצעים בדיקות דם כלליות בקבלה לעבודה. הבדיקות לא כוללות בדיקת HIV .
אסור למעסיק ולאף אחד אחר לבצע בדיקת HIV ללא ידיעתך.
לגבי יידוע המעביד - תלוי מה מקצועך. עקרונית, במקצוע טכני שאיננו מסכן בהדבקה אין כל צורך ליידע את המעביד.
במידה ואתה חותם על ויתור סודיות יוכל המעביד לקבל כל מידע בריאותי אודותייך ולכן ודא היטב על מה אתה חותם בעת קבלה לעבודה.
בהצלחה בעבודה החדשה ובטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)