מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופאים באיגודאבנר27/02/2010
דוקטור אולשטיין שלום
לפני מספר ימים ענית למישהי שבארץ קיים איגוד של רופאים
שעוסקים ב HIV . טענת שאתם מכירים אחד את השני ואת כל המרכזים
המרפאות והרופאים העוסקים בנושא.
אני בצעתי מספר בדיקות במרפאתו של דוקטור גרדשטיין { רופא מקפלן }
והבדיקה האחרונה אלייזה לאחר 8 וחצי שבועות בצעתי בבית חולים קפלן.
את דגימת הדם לקח לי ד"ר סרג גרדשטיין. אחר הצהריים יצרתי קשר איתו
ולמחרת הוא שלח לי בפקס את תשובות המעבדה האימינולוגית בקפלן.
התשובה כמובן שלילית . האם ד"ר גרדשטיין גם נימצא באיגוד שציינת
והאם יש לך הכירות איתו ?
אפשר להיות רגוע מתשובותיו ומתשובות הבדיקה שהוא שלח לי ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני זה שכתב לרופאה
pako28/02/2010תשמע אחי הייתי אצלו בבדיקה כמה פעמים והוא מאוד אמין הוא עובד בקפלן ואפילו כשהרגשתי שאני לא מספיק סומך הלכתי לועד ושם מסתבר מכירים אותו טוב טוב ואמרו לי שהוא אמין מאוד ושאין מה לדאוג ניבדקתי בכל מקרה גם שם וכמו שהם אמרו יצאתי שלילי ברוך השם
אני כותב גם לך כדי שלא תמשיך להיכנס לפורומים ההמתנה לתשובות של הרופאות קורעת בדיוק כמו ההמתנה לבדיקה ואני מכיר את ההרגשה עזוב תניח לזה אחרת רק פסיכולוג יוכל להוציא ממך את החרדה הזאת וזה תהליך קשה
דרך אגב בוועד גם אמרו לי שהמרפאה שלו מוכרת ע"י משרד הבריאות ושהמון אנשים ניבדקו אצלו
אז אם ניבדקת אצלו ויצאת שלילי תסתכל לשמיים תגיד תודה
ולהבא תשקיע בקונדום איכותי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)