מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעילות בדיקת קומבו בזמן טיפול מונע.אלי123505/03/2010
לפני כ3 שבועות ביצעתי מין לא מוגן. (בפעם האחרונה בחיי)
כ60 שעות לאחר המקרה התחלתי לקבל PEP (טיפול מונע בעזרת התרופה קומביויר)
1. האם בדיקת קומבו יעילה לתשובה תוך כדי מתן הטיפול? (לכאורה הקומביוויר אמורה להוריד את עומס הנגיפים בדם, לא? ולכן לא יווצרו נוגדנים שניתן לגלותם + חלבון P24?)
2. בהנחה שבדיקה זו יעילה- ואתגלה בעז"ה כשלילי לאיידס- האם אני יכול להפסיק את הטיפול מונע? הוא גורם לי לחולשה נוראית וכאבי ראש.
3 האם יתכן שהתרופה קומביוויר גורמת לי לאקנה מוגבר? (ובכלל, נטית יתר לזיהומים, למשל, נשרטתי בעור והשריטות שורפות מאד)
אשמח לתשובה מהירה! תודה לכל העונים והמבינים (-:
ואחרונים חביבים -לכל הרופאים היקרים- תודה ושוב תודה גדולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מונע
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2010מאחר והוחלט לתת לך טיפול מונע - עליך לקחת אותו 28 ימים .
אין מקום להפסקת הטיפול אלא אם אתה מרגיש רע מאד ואז ניתן להחליף את הטיפול לתרופות אחרות.
ממליצה שתחזור לרופא שנתן לך את ה COMBIVIR , ספר לו על הרגשתך הרעה ותתיעץ איתו על חלופות (יש).
באשר לאקנה - לא ידוע לי על קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)