דיקור סיני ואיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני ואיידס
    תמיר
    12/03/2010

שלום יש דבר שמדאיג אותי.הייתי אצל הפיזיוטרפתי.של הספורט הוא עשה לי דיקור במחט סיני.לא שמתי לב אם היא חדשה אך בהנחה שהיא לא הוחלפה ובאותו יום הוא לא השתמש עם המחט עם מישהו אחר.הוא דקר אותי ברגל.לשחרר דם.אז יכול להיות שהמחט מוזהמת באיידס?לצבהת בי או אני מחוסן.אך הדאגה שלי היא לאיידס..סיפרתי את זה לחברים שלי שגם טופלו אצלו וצחקו אמרו שתמיד הם מטופלים ואין חשש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני ואיידס

הוספת תגובה

• דיקור סיני

ד``ר מרגלית לורבר
    13/03/2010

כל אדם העוסק בדיקור משתמש כיום במחטים חד פעמיות - תבדוק זאת עם המטפל שלך ובכך תסיר דאגה בלבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיוקר סיני

תמיר
    13/03/2010

תודה על תשובתך..דברתי איתו והוא אמר שהיא חדשה..אך בכל זאת נגיד שהיא לא חדשה יש סכנה להעברת האיידס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחטים משומשות

ד``ר מרגלית לורבר
    15/03/2010

אף אחד לא מטפל כיום עם מחטים ממוחזרות

גם אם היה מצב כזה, בתקווה שחוטאו - אין סכנת הדבקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו