מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה אחרי מגע שהפחידאנונימי17/03/2010
שלום דוקטוריות, היה לי מגע שהבהיל אותי עד מאד לפני חצי שנה שכלל נשיקה צרפתית ארוכה יחסית ואוננות למישהו בזמן שידי אולי הייתה שרוטה מעט, נבדקתי אחרי 14 שבועות ו 24 שבועות בבדיקת אליזה בקופת החולים שלי בגלל תסמינים מועטים מאד שהבהילו אותי לאחר המגע {פצעונים מועטים בלשון, חרדות ורעידות, הרזיה מהירה} שני התשובות יצאו שליליות, השאלה שלי האם הבדיקות האלה, במיוחד זו שבוצעה אחרי 24 שבועות מוחקות כליל אפשרות של הדבקה או שעלי לעשות עוד פעולות לוודאות את השליליות שלהם?? זה משום מה עדיין מטריד אותי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 24 שבועות - אמין לחלוטין
ד``ר מרגלית לורבר17/03/2010אין צורך להמשיך להיבדק בקשר לאירוע ההוא. 24 שבועות הן מעל ומעבר לתקופה שבה הבדיקה אמינה ומהימנה.
שמור על עצמך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)