מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבאני27/03/2010
שלום דוקטור לורבר ואולשטיין היקרות,
יש לי שלוש שאלות ברשותכן:
1)האם הוועד למלחמה באיידס הוא באמת מקור אמין ומיהמן בכל הקשור לאיידס?(שאלות,בדיקות)
2)אלייזה לאחר 8 שבועות אמינה וטובה?
3)ביצעתי בפרטנר מין אורלי למשהו כמו 15 שניות (הוא לא גמר!!!) ,אין לי פצעים בפה וגם לא היה לי דימום מהחניכיים באותו הזמן ולפרטנר לא היו פצעים על איבר המין -
בנוסף ביצעתי בדיקת קומבו לאחר 25 יום ואלייזה לאחר 41 יום בקפלן שיצאו תקינות ,
באתר של הוועד למלחמה באיידס ואני מצטט רשום ש"הסיכון במין אוראלי הוא מאוד מאוד נמוך"
אני יכול להירגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי עוד שאלה קצת טיפשית
אני28/03/2010דימון מהחניכיים מסכן את הצד המוצץ או את הצד המצץ ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו על השאלה שלי...
אני28/03/2010בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
דוד31/03/2010תשובות:
1) כן
2) כן
3) קומבו לאחר 25 יום - אמין ב95%.
אלייזה לאחר 41 יום - לא אמינה. (היא צריכה להתבצע לאחר 8 שבועות ומעלה.)
הסיכון ממין אוראלי מאוד נמוך ומקרי ההדבקה ממין אוראלי הם בודדים, אבל הסיכון עדיין קיים.
(בטוח שאתה בכל זאת רוצה לקחת אותו?!)
4)דימום מהחניכיים - מעלה בעשרות מונים את הסיכון לשתי הצדדים.
(עפ"י CDC מגע עם דם נגוע ורקמה רירית או דם = 90% הדבקה)
נ.ב אני לא רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך כלום
דגדשג31/03/2010אם רופא מין היה מכיר אותך באופן אישי, הוא היה אומר לך שאתה בריא באופן מוחלט. בגלל תקנות משרד הבריאות הבינלאומי שאומרות שבדיקה אמינה רק אחרי 8 שבועות, אז הרופאים שאתה תדבר איתם יגידו לך את אותו הדבר כשבפועל בדיקה אחרי 41 יום אמינה לחלוטין ואין לך מה לדאוג. פשוט תעשה טיול לקופ"ח במלוא 60 יום לחשיפה , רק בשביל הרשמיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשאלותיך
ד``ר מרגלית לורבר31/03/20101. הבדיקות שנעשות בועד אמינות לחלוטין
2.אלייזה אחרי 8 שבועות אמינה לחלוטין
3. קומבו אחרי 25 יום - מצויין אמין ומהימן
שמור על עצמך בעתיד !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)