מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף....איציק30/03/2010
לפני שבועיים בערך שכבתי עם בחורה בגיל צעיר מאוד שאני בספק לאיידס אצלה
עכשיו ששכבתי איתה הייתי עם קונדום ונשקתי אותה גם לפני האם אני יכול להיות רגוע?
ועוד משהו נבדקתי בדיוק אחרי חמישה ימים האם הבדיקה תהיה נכונה כי שמעתי שצריך לחכות 2 עד 3 חודשים אבל הרופא משפחה אמר שאפשר אז אני מבולבל תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
דוד31/03/2010אם עשית הכל עם קונדום - אין לך מה לדאוג.
מניסיון רופא משפחה לא מבין בנושא HIV .
לא יודע למה, אבל זה פשוט ככה. נתקלתי כבר בכמה רופאי משפחה שונים
שאין להם מושג לגבי תקופת החלון של HIV.
הבדיקה אמינה רק לאחר חודשיים ומעלה.
אם אתה רוצה תוצאה אמינה תצטרך לחזור על הבדיקה, אבל שוב
אם עשית הכל עם קונדום אז אתה יכול להיות רגוע לגמרי. (כל עוד הוא לא נקרע).
נ.ב אני לא רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק
ד``ר מרגלית לורבר31/03/2010גם בחורה צעירה יכולה להיות נשאית - אל תסמוך על מראה עיניים
באשר בדיקה אחרי 5 ימים - אין בדיקה כזאת !!! הבדיקה הקרובה ביותר לאירוע היא קומבו - רצוי לבצע אותה 3 שבועות אחרי האירוע.
שמור על עצמך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
איציק01/04/2010זהו שהייתי עם קונדום אבל הייתי גם מסטול ונישקתי אותה לפני לכי תדעי לפעמים לא מלבישים תקונדום נכון וזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)