שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יניר
    31/03/2010

שלום, בתאריך ה 22/1/10 ביצעתי מין לא מוגן לאחר שהקונדום נקרע לי באמצע האקט שהיה וגינלי עם בחורה, לאחר 12 יום ביצעתי בדיקת קומבו שיצאה תקינה וגם לאחר 17 יום ביצעתי שוב בדיקת קומבו שיצאה גם היא תקינה, נאמר לי כי הבדיקה היא לא חד משמעית ולכן בתאריך ה 22/3/10 ביצעתי בדיקת איידס רגילה במרפאת הפרסים בחיפה שיצאה תקינה, האם אני יכול להיות רגוע? או שחודשיים זה לא מספיק, אשמח לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חדשיים מספיקים בהחלט

ד``ר מרגלית לורבר
    31/03/2010

בדיקת אלייזה שלילית אחרי חודשיים - אמינה לחלוטין

שמור על עצמך !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יניר
    31/03/2010

תודה על התשובה
    שאלה נוספת היא האם זה משנה עם האקט בוצע עם בחורה תאילנדית, האם יש סוגי נגיפים שונים או שזה לא משנה ובכל מקרה חודשיים זה מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודשיים מספיק לכל סוגי הנגיפים

ד``ר מרגלית לורבר
    31/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו