מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימפוציטים נמוכים - סימן?אסי31/03/2010
בבדיקת דם שגרתית נתגלו לימפוציטים נמוכים 1.37 אבסולוטית, 16.8 באחוזים. נויטרופילים גבוהים אם זה משנה. יש לי גם פצעים בפה (אפטות) מעט יותר לאחרונה (היתה אחת בגרון ואחת בלשון) והיו צמרמורות. מה זה אומר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
אסי02/04/2010אמנם לא קיימתי יחסי מין מסכנים ואינני צורך סמים - אבל מגיעה לי תשובה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה..
אסי06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תיכנס לפניקה מיותרת כנס!
חגי07/04/2010אולי זאת מחלת הנשיקה,נראה לי שהמצב שלך הוא לויקפניה אתנית(אם אתה נולדת להורים ממוצא אירני,תימני,עירקי או אתיופי) ומספר הלימפוציטים אצלך יורד גם ככה מהערך הנמוך כי יש לך זיהום של הרפס בפה והגוף נלחם נגדו
תבקש מהרופא לעשות את כל הבדיקות למחלות המין כולל EBV ו-CMV שהם זנים של מחלות הנשיקה החום עולה שאחד הוירוסים הללו מתפרצים ממצב רדום ואז ההרפס שיש אותו לכולנו מתפרץ ועושה שלפוחיות בפה ובשפתיים
לי קרה אותו דבר אחרי מגע לא מוגן קיבלתי חום כאב גרון וצמרמורת חודשיים אחרי באמצע תקופת החלון נבדקתי לHIV ויצא שלילי ונבדקתי למחלות הנשיקה ויצא שיש לי את שני הזנים
אל תיכנס לפאניקה סתם חבל על הבריאות
אבל חשוב שתיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הרבה סיבות לליפוציטים נמוכים
ד``ר מרגלית לורבר09/04/2010רצוי לפנות לרופא המשפחה , לספר לו על התלונות והוא יידע איך להמשיך את הבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)