לימפוציטים נמוכים - סימן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימפוציטים נמוכים - סימן?
    אסי
    31/03/2010

בבדיקת דם שגרתית נתגלו לימפוציטים נמוכים 1.37 אבסולוטית, 16.8 באחוזים. נויטרופילים גבוהים אם זה משנה. יש לי גם פצעים בפה (אפטות) מעט יותר לאחרונה (היתה אחת בגרון ואחת בלשון) והיו צמרמורות. מה זה אומר?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימפוציטים נמוכים - סימן?

הוספת תגובה

• ???

אסי
    02/04/2010

אמנם לא קיימתי יחסי מין מסכנים ואינני צורך סמים - אבל מגיעה לי תשובה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה..

אסי
    06/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תיכנס לפניקה מיותרת כנס!

חגי
    07/04/2010

אולי זאת מחלת הנשיקה,נראה לי שהמצב שלך הוא לויקפניה אתנית(אם אתה נולדת להורים ממוצא אירני,תימני,עירקי או אתיופי) ומספר הלימפוציטים אצלך יורד גם ככה מהערך הנמוך כי יש לך זיהום של הרפס בפה והגוף נלחם נגדו
    תבקש מהרופא לעשות את כל הבדיקות למחלות המין כולל EBV ו-CMV שהם זנים של מחלות הנשיקה החום עולה שאחד הוירוסים הללו מתפרצים ממצב רדום ואז ההרפס שיש אותו לכולנו מתפרץ ועושה שלפוחיות בפה ובשפתיים
    לי קרה אותו דבר אחרי מגע לא מוגן קיבלתי חום כאב גרון וצמרמורת חודשיים אחרי באמצע תקופת החלון נבדקתי לHIV ויצא שלילי ונבדקתי למחלות הנשיקה ויצא שיש לי את שני הזנים
    אל תיכנס לפאניקה סתם חבל על הבריאות
    אבל חשוב שתיבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הרבה סיבות לליפוציטים נמוכים

ד``ר מרגלית לורבר
    09/04/2010

רצוי לפנות לרופא המשפחה , לספר לו על התלונות והוא יידע איך להמשיך את הבירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו