מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הידבקות היא וודאית?אחת שחוששת01/04/2010
שלום. אם שכבתי עם בחור ללא אמצעי מניעה ויש לו איידס. סיכויי להידסק הם וודאיים? או שיש סיכוי קלוש כלשהו שאני לא אדבק?
וכמה זמן לאחר ששכבתי איתו אני יכולה להיבדק???
תודה רבה על ההתייחסות!...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוב הסיכויים שלא נדבקת
אאא01/04/2010הסיכוי של אישה להדבק מגבר נשא במגע מיני חד פעמי הוא 1 ל300. הסיכוי של גבר להדבק מאישה נשאית הוא 1 ל3000. מספר הגברים הסטרייטים הישראלים הנשאים בכל הארץ הוא פחות מ300 גברים בסה"כ. ככה שהסיכוי להדבק במגע מיני כזה הוא קלוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את יודעת שהוא נשא ב100 אחוז
אאא01/04/2010יש טיפול מונע איידס של עד 72 שעות אחרי החשיפה. אפשר ללכת לחדר מיון ולדבר על זה עם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל אאא תודה וגם...
אחת שחוששת01/04/201072 שעות עברו כבר... אם אני יודעת בוודאות שיש לו איידס עדיין יש לי סיכוי לא להידבק? הבנתי אותך נכון??? אחרי כמה זמן אני יכולה להיבדק על מנת להיות בטוחה ב-100% שאני בריאה והכל בסדר איתי???
ובאמת תודה רבהההה על ההתייחסות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
דוד02/04/2010בדיקת אלייזה - את הבדיקה את צריכה לבצע לאחר חודשיים ומעלה מהחשיפה
לצורך תשובה סופית.
את יכולה לבצע גם בדיקת קומבו לאחר תקופה של 3 שבועות מהמגע ושתיתן
לך אחוזי דיוק של 95% - בכל מקרה צריך לחזור על בדיקת אלייזה לאחר חודשיים לקבל תשובה סופית.
למה את כל כך בטוחה שהוא נשא איידס?
תהי בריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אחת שחוששת02/04/2010אני לא בטוחה . אבל אני גם לא בטוחה שלא. והאמת שנסחפתי עם הבחור ואני בכלל לא מכירה אותו, סטוץ חד פעמי כזה ומטיפשותי לא הייתי זהירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאופן סטטיסטי
אאא02/04/2010הסיכוי שגם נפלת על נשא וגם נדבקת הוא משהו כמו 1 למיליון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאופן סטטיסטי
אאא02/04/2010הסיכוי שגם נפלת על נשא וגם נדבקת הוא משהו כמו 1 למיליון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שאת יכולה להדבק !!!!!!
ג'וניניו03/04/2010איזה ססטיסטיקה ואיזה נעליים
שכבת עם בחור ללא קונדום ואת לא יודעת מה מצב בריאותו
אפשר להדבק גם מפעם אחת- עובדה עובדה עובדה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלא נדבר על צהבת b ו- c שהם לא פחות גרועות- וקנדידה ואי אפשר לדעת מה עוד
קחי את עצמך לבית חולים לקבל טיפול מונע ולהבא להשתשמש רק בקונדום
אפילו במציצה
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמרתי שהיא לא יכולה
אאא03/04/2010אבל אתה מפחיד אותה פה פשוט. ואם היית קורא את מה שהיא כתבה הייתה רואה שעברו יותר מ72 שעות. והיא לא אמרה שהוא בטוח נשא איידס, היא פשוט חוששת שהוא נשא.
למה אתה מפחיד ככה? היא תיבדק ותראה מה יש לה, והסיכוי שיש לה משהו במגע מיני חד פעמי (גם שכבה עם נשא וגם נדבקה) דומה לסיכוי שתזכה בלוטו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אתה מדבר שטויות ונוהג בחוסר אחרי
ג'וניניו03/04/2010אתה מביא פה נתונים וסטטיסטיקה שאפילו לוועד למחמה באיידס אין
להזיכרך הוגשה בעניין עתירה לפני כחודש
לפי הדברים שנאמרו כאן אמרת בצורה גלויה וחסרת הגיון שזה בסדר לקחת סיכון
העובדות הם פשוטות
היא שכבה עם מישהו ללא קונדום- אם הוא היה איתה בלי, לך תידע עם מי היה לפני כן
קחו אחריות על החיים שלכם ותפסיקו פה עם חישובי הסיכויים השקריים האלה
אך אחד לא נסה להפחיד אף אחד אבל לפחות אל תמסור לה נותנים שקריים
אגב אם כבר מדברים על נשאים אז מדובר באלפים ולא במאות כפי שרשמת, וכמובן שהמספר גבוהה בהרבה יותר כי יש מלא שמעולם לא נבדקו
היא תיבדק ואמן שתהיה בריאה ותזכור לעולם לא לחזור על הטעות הזו שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף- צרי קשר עם הבחור ותבדקו
ג'וניניו03/04/2010אם את לא בטוחה לגבי הבנאדם
צרי קשר איתו ולכו להבדק יחד - זה המעשה הכי נבון שאפשר לעשות
וככה תחזרי להיות רגועה ושקטה
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות ב HIV מגבר נשא
ד``ר מרגלית לורבר06/04/2010במידה ואת יודעת שהוא נשא HIV תלוי גם באם הוא מטופל בקוקטייל ואם בדיקת העומס הנגיפי בדם נמוכה.
באם כל אלה מתקיימים - הסיכוי להדבקה במגע יחיד הוא נמוך ביותר !!!! (כמעט אפסי)
במידה ואין לך מושג על מצבו וכבר עברו יותר מ 72 שעות - אין מה לדבר על טיפול מונע.
תלכו שניכם להיבדק - בדיקת קומבו אחרי 3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)