מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםשוש11/04/2010
אני בת 25, לפני אולי 4 שנים היו לי יחסי מין לא מוגנים ועד היום אני מפחדת להבדק. היום אני כבר נשואה שנה עם בחור אחר ורוצה להבדק לפני תכנון הריון.
אני לומדת מקצוע פרא-רפואי ועושים לנו כול שנה בדיקות דם , וגם בבדיקות כלליות דרך רופא המשפחה הכול נראה בסדר. האם בדיקות אחרות יכולות להעיד על משהו לא תקין שמצביע על איידס חלילה? כי אני נורא מפוחדת לעשות את הבדיקה הזו ואני יעשה הכול כדי לא לעמוד בלחץ הזה של התשובה.
האם אני סתם פרנואידית כי בכול זאת עבר הרבה זמן? או שכדאי להבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה זה דחוף - עוד פרט קטן
שוש11/04/2010אני רוצה לציין ששני הגברים שהיו לי יחסים לא מוגנים איתם אמרו לי בזמנו שהם עשו בדיקת איידס והיא שלילית.
בבקשה תעני אני נורא חרדה
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה מומלצת לכל אחד ואחת
ד``ר מרגלית לורבר12/04/2010כיום ממליצים לכל אשה לפני הריון לעבור בדיקה לנגיפי HIV , הפטיטיס C ו-B
הבדיקות הכלליות שביצעת עד היום אינן כוללות בדיקת HIV מכיון שצריך היה לבקש את הבדיקה , היא לא נעשית בשגרה.
למענך ולמען תינוקך העתידי - גשי להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)