בדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות
    דנה
    12/04/2010

במידה ובדיקות הדם למחלות המין שעשיתי , כגון : עגבת , הפטיטיס בי משני הסוגים , הרפס (משטח) , syphilis (elisa( hmtu ,ehbu, יצאו תקינות ..רק בדיקת האיידס טרם הגיעה...האם יש קשר בין הבדיקות האלו לבדיקת האיידס?
    נקרע לנו הקונדום בעת קיום יחסים ולאחר יומיים היו לי סימפטומים לא נעימים באיבר המין ..כגון צריבה ופטריה..וכנראה גם דלקת ...ובגלל זה הרופא נתן לי את כל הבדיקות..אני ממש חוששת , עצם העובדה שהתשובות האלו תקינות זה יכול להרגיע במעט או לא קשור בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות

הוספת תגובה

• זה לא אומר כלום

דוד
    12/04/2010

מניסיון גם לי היה מקרה דומה מאוד, עשיתי הרבה בדיקות וכל התשובות הגיעו תקינות כבר לאחר
    שבוע ורק התשובה לבדיקת HIV משום מה מתארכת ולוקחת בין שבועיים לשלושה בקופ"ח.
    אין לי מושג למה אבל זה פשוט ככה...את התשובה שלי קיבלתי אחרי שלושה שבועות.
    כמובן שהבדיקה יצאה תקינה, אז זה לא מה שצריך להלחיץ אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חכי לתשובת בדיקת HIV

ד``ר מרגלית לורבר
    12/04/2010

אין קשר בין שאר הבדיקות לבדיקת HIV - חשוב כמובן לחכות 8 שבועות מאז האירוע כדי שבדיקת האלייזה תהיה אמינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו