טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר אני לוקח תרופות מזה חודש. רמת הנגיף הייתה למעלה מחצי מליון בבדיקת העומס. כעת כעבור פחות מחודש ירד ל 1400 בבדיקה האחרונה. רציתי לדעת מה המשמעות של זה. לגבי ה CD4 ברור לי אבל מה ההבדל בעומסים (מלבד האפשרות שלהדביק אחרים ) . תודה רבה, רועי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רועי, ירידת עומס נגיפי מחמש מאות אלף לאלף ארבע מאות משמעותה תגובה יוצאת מן הכלל לתרופות שאתה לוקח. על פי רוב הירידה בעומס הגיפי איטית יותר , כך שאין אלא לשמוח על התגובה הטובה לטיפול. המטרה כעת להגיע לרמה בלתי מדידה (UNDETECTABLE ) בדם שתימשך כל חייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד