מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקומות שאפשר לעשות בדיקת קומבורונן20/04/2010
אשמח לקבל מקומות אמינים שאפשר לעשות שם בדיקת קומבו
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי עוד דבר חשוב.
רונן20/04/2010לפני כשבועיים צרכתי שירותי מין בתשלום ובאמצע מין אנאלי נקרע הקונדום.
אתמול התחיל לצרוב לי בקצה של האיבר וקצת לשרוף לי וזה נותן לי תחושה של לתת שתן בתדירות לא נורמלית.
באותו יום שזה קרה גם אני וגם הבחורה הלכנו להיבדק בדיקת אלייזה לאיידס ויצאנו שליליים.
הבחורה גם עשתה בדיקה כחודש לפני וגם יצאה שלילית לאיידס.
אני רוצה ללכת לבצע בדיקות לכל המחלות מין
אבל מה זה יכול להיות בבקשה אני לחוץ מאוד..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרפאה בלוינסקי תל אביב
ד``ר מרגלית לורבר21/04/2010כדאי שתפנה אליהם ותוכל לבצע בדיקה לכל מחלות המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
רונן21/04/2010תודה רבה על התשובה דר מרגלית
אשמח לתשובה כנה אם אפשר,
כבר מספר רב של רופאים וגם בוועד למלחמה באיידס אמרו לי שאין לסמוך על בדיקת הקומבו כי אינה אמינה במאת האחוזים וגם בגלל מספר רב של מקרים שבהם שאדם אינו נשא מקבל תשובה חיובית.
אני זוכר שאת וגם רופאים אחרים אמרו לי שהבדיקה כן אמינה אחרי כ-3 שבועות ואני ממש מבולבל...
הייתכן שלחלק מהרופאים ישנו אינטרס לומר כך או כך?
בגלל שאני גם ככה לחוץ אני מפחד לעשות את בדיקת הקומבו ולקבל תשובה חיובית מוטעית... זה ימוטט לי את העולם.
אודה לך ומודה לך על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)