לחוצה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה מאוד
    ליאת
    21/04/2010

ד"ר שלום
    רציתי לשאול,לפני בערך חודשיים היתה הפעם האחרונה ששכבתי עם בחור שאיתו היתה לי מערכת יחסים.שכבנו מספר פעמים,בכל אותם הפעמים לא השתמשנו בקונדום,והיה מין אוראלי מלא(לי לו).
    לפני בערך שלושה שבועות,יצא לי לקיים יחסים עם בחור אחר.איתו החדירה היתה עם קונדום,למרות שפחדתי,כי אחרי שיצא ראיתי שהתגלגל כלפי מטה,ודאגתי שמה יצא אולי מנוזל הזרע.
    כמו כן עם אותו הבחור,ביצעתי לו מין אוראלי לא מוגן.
    אני נורא חוששת ונמצאת במתח רב,ורוצה להקל על הרגשתי.האם במידה ואעשה את בדיקת הקומבו,נניח עוד שבוע,היא תיתן לי תשובה מדוייקת לגבי שני המקרים?,וכך אוכל לחזור להיות רגועה פחות או יותר...
    ועוד משהו קטן,לפני בערך שבוע,כשהייתי אצל הספר,הבחור שחפף לי,דיבר ,ונכנס לי מהרוק שלו לתוך העין.האם יש סיכון לגבי איידס במקרה הזה?
    מודה לך מאוד על תשובתך,ומתנצלת על אורך שאלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה מאוד

הוספת תגובה

• בדיקת קומבו

ד``ר מרגלית לורבר
    21/04/2010

תוכלי לבצע בדיקת קומבו - 3 שבועות מהארוע האחרון הוא הזמן הטוב ביותר, אם את מאחרת - עדיף לחכות 8 שבועות לבצע בדיקת אלייזה רגילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו