מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהיריב30/04/2010
שלום ד"ר,
הכרתי מישהי ולאחר שבוע וחצי של היכרות היא נבדקה לאיידס ונמצאה שלילית. אתמול בלילה שכבנו כשהחדירה היתה עם קונדום והיא ביצעה בי מין אוראלי ללא קונדום. כמו כן היא נגעה באיבר מינה ואח"כ נגעה בקצה הפין שלי (בפתח) ואוננה לי עם היד הזו. היא ליטפה את פני ואת גופי עם אותה היד (יש לי פצעונים בגוף ובפנים). לאחר שסיימנו את האקט שכבתי במיטה ועל הסדין היו הפרשות מנרתיקה שבאו במגע עם עקיצות ברגליי.
1. האם עלי לקבל טיפול מונע?
2.אני הולך להשתגע ואיינני יודע מה לעשות....מה הסיכוי שנדבקתי באיידס?
3. אני מעוניין לבצע בדיקת NAT בתשלום ובכל מחיר שידרש . מתי אפשר לבצע בדיקה זו? והיכן?
תודה ואשמח לקבל תשובה במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר
יריב01/05/2010מרגיש שאני חייב לשוחח עם מומחה בעניין אשמח אם העניין אפשרי המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה מהפרשות
ד``ר מרגלית לורבר01/05/2010ממליצה ששניכם תיבדקו - תימצאו שליליים - לכו על הכל...
במידה ואחד מכם נשא - אזי יש לחשוב על הפחתת סיכונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר
יריב01/05/2010לצערי לא ענית על שאלותיי וגם לא התיחחסת לבקשתי בתוספת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
יריב03/05/2010אני מאוד מאוד לחוץ עכשיו מה עלי לעשות? האם הייתי צריך טיפול מונע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר מרגלית לורבר03/05/2010הסיכוי להדבקה מהפרשות הוא כל כך נמוך שלא מקובל לתת טיפול מונע במקרה שכזה
באשר לבדיקה - תוכל לבצע קומבו 3 שבועות לאחר הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
יריב05/05/2010לאור העובדה שהיא נבדקה ונמצאה שלילית כמה ימים לפני האירוע האם אני יכול להיות רגוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר
יריב07/05/2010מה הסיכוי שהיא בתקופת החלון? היא נבדקה לאחר שבוע שבו היינו בקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב פעם דילגתן עלי
יריב15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)