מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"ראבי02/05/2010
כתבתי לך הודעה לפני כמה ימים, וכנראה לא ראית אותה. אשמח אם תעני לי
שלום ד"ר,
הייתי רוצה לדעת האם לרוב הזונות בישראל יש איידס, או האם יש איזה אומדן מוערך על אחוז הזונות נשאיות האיידס, וכן האם זה יותר נפוץ אצל זונות רחוב מאשר אצל זונות בבית זונות.
ומה הסיכוי להידבקות מזונה בלי קונדום? ועם קונדום? ואם הקונדום לא נקרע ולא כלום, האם בכל זאת יש סיכויי הדבקה?
מצטער שאני נודניק אבל חיפשתי את הנתונים האלה באינטרנט ולא ממש הצלחתי למצוא, ואשמח מאוד לשמוע את דעתך כמומחית וכרופאה מלומדת.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערות ליווי
דוד03/05/2010נתונים כאלה באינטרנט לא תמצא...
אני מאוד מקווה שאתה לא שואל את השאלה הזאת בשביל לדעת אם ללכת או לא לנערות ליווי.
ועכשיו לשאלתך,
תראה בגדול אחוז מחלות המין בקרב נערות ליווי הוא פחות או יותר אותו אחוז לגבי האוכלוסיה הכללית.
למה? פשוט מאוד מצד אחד הן בסיכון גבוה כי הן מקיימות יחסי מין בתדירות גבוהה ועם פרטנרים משתנים שלא נבדקים לפני כן (מן הסתם). מצד שני הן מודעות הרבה יותר לגודל הסיכון ולמחלות מין הקיימות שהן עלולות להידבק בהן ולכן מקפידות על שימוש באמצעי הגנה (לא כולן - רק אלו הנורמטיביות) . כך שנוצר איזון מסויים בקרב שכיחות מחלות המין בין האוכלוסיה הכללית שמקיימת פחות מין מזמן אבל גם פחות מודעת למחלות מין לבין הנערות ליווי.
כמובן שאני לא מדבר על נערות ליווי שעובדות ברחוב, שלהן מן הסתם, הסיכוי למחלות מין גבוה בהרבה.
בנוסף אני יכול להגיד לך שאני יודע שקיימות נערות ליווי שעובדות והן נשאיות איידס בוודאות!!!
למרות שקונדום מגן מפני רוב מחלות המין עדיין קיים סיכון להידבק במחלות מין גם כאשר תשתמש
בו כי ישנם מחלות שהקונדום לא מגן כלל או שנותן הגנה ברמה נמוכה.
לגבי HIV הקונדום נותן הגנה ברמה גבוהה מאוד , אבל זה רק כל עוד הוא לא נקרע!!.
לכן דע לך שאתה מסתכן כאשר אתה הולך לנערת ליווי גם אם תשתמש בקונדום.
ואני לא ממליץ לך לקחת את הסיכון הזה, כי זה סיכון מיותר שעלול לעלות לך ביוקר.
לא חסר מחלות קשות חוץ מאיידס שאתה חלילה עלול להידבק בהן כמו HBV, HCV , עגבת ...
לכן אם אתה רוצה להישאר בריא פשוט צא מזה !! וחפש בת זוג קבועה...
Pleasure from sex lasts minutes , HIV lasts forever
נ.ב אני לא רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אבי05/05/2010אני לא רוצה ללכת לשום נערת ליווי. הייתי אצל אחת ברחוב לפני איזה חצי שנה, זה היה עם קונדום והכל, והוא לא נקרע. אין לי מאז שום תסמינים או משו, פשוט אני כל הזמן חושש שאולי יש לי איידס, וכל פעם שאני קצת שמח מקנן בי החשש הזה שוב ושוב, ללא כל סיבה הגיונית. ולא, אני לא רוצה ללכת להיבדק כי אני פשוט מפחד מזה. במוח אני יודע שאין לי איידס, אבל בלב אני חושש. אני פשוט רוצה לדעת שאם הקונדום לא נקרע- 100% שלא חליתי באיידס, ואל תגיד אין 100%, אל תלחיץ סתם, כי גם אם זה 99.99999% אתה יכול לומר שזה 100% כי לצורך העניין הסיכוי שייפול עליי עכשיו מטאוריט רכוב על ידי שני פילים וקרנף משתווה בערך לסיכוי שיש לי איידס, אז אתה יכול לומר 100% ולתת לבן אדם לישון טוב בלילה. ולא, אל תגיד עכשיו כלום.
נ.ב. איך אתה יודע שהשכיחות של איידס אצל זונות היא בערך כמו באוכלוסייה הכללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דוד05/05/2010ראשית בעוונותי הרבים בעבר גם אני בסיטואציות דומות כמו שאתה מתאר עכשיו...
אם כי לא עם נערות רחוב אבל עם נערות ליווי.
איך אני יודע את השכיחות למחלות מין בקרב נערות ליווי?
תשובה:
1. בעבר ביצעתי מספר פעמים בדיקות במרפאת לוינסקי ודיברתי שם עם הרופאים.
2. הייתה תוכנית טלוויזה על מחלות מין בערוץ 10 לפני חודשיים בערך ודיברו על זה.
3. חקרתי את הנושא לעומק (לא שכיחות מחלות מין) אלא מחלות מין, דרכי הידבקות,
ובמיוחד איידס ע"י קריאה של המון חומר בנושא, דיברתי עם הרבה רופאים, פורומים,
מאמרים, מקרים מתועדים של הדבקות, אתרים בחו"ל ובארץ....פשוט מתוך סקרנות
במיוחד אחרי שהייתי במצבים כאלו ואחרים.
אז עכשיו אני מתנדב פה לענות לשאלות של אנשים.
אבל לפי דעתי אתה יכול להיות רגוע לגמרי ואם אתה לא רגוע אז לך להיבדק וזה
ירגיע אותך במאה אחוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר מרגלית לורבר05/05/2010אין מידע על מספרים שכאלה מכיון שמעולם לא נבדקו כל העוסקות בזנות בישראל.
לגבי סיכויי ההדבקה - ראוי להתייחס אל הוסקות בזנות כקבוצת סיכון ולקיים יחסים אך ורק עם קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)