מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון ובדיקת HIVשואלת05/05/2010
שלום
אני בשבוע 26 להריון, ורק לפני שבוע שמתי לב שבעצם לא הפנו אותי לבדיקת HIV יחד עם כל הבדיקות הרגילות.
כמובן שרוב הסיכויים שהכל בסדר גמור, אבל בכל זאת ביצעתי מיוזמתי את הבדיקה היום.
האם במידה וחס וחלילה משהו לא בסדר, עדיין סביר שהעובר לא נדבק? לא היה משהו חריג בהריון חוץ מקצת דימומים בטרימסטר הראשון, ולמיטב הבנתי סכנות ההדבקה העיקריות הן בלידה עצמה ובהנקה, נכון?
בנוסף, אשמח לדעת תוך כמה זמן חוזרות תוצאות הבדיקה מקופת חולים כללית, ואיך אני מקבלת את התשובה: מתפרסם באינטרנט, מתקשרים אלי, נשלח בדואר וכו. האם יוצרים איתי קשר, או שאני צריכה ליצור קשר מיוזמתי עם הרופא?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
שואלת05/05/2010האם יש צורך לשלוח גם את בעלי להיבדק?
הוא נבדק בעבר, ומאז היה עם בחורה אחת בלבד, איתה מעולם לא שכב ללא קונדום, אבל כן היה מין אורלי בינהם. האם יש סכנה אמיתית להדבקה של הבחור שנותן מין אורלי לבחורה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת HIV בהריון
ד``ר מרגלית לורבר11/05/2010
ראשית, אני מברכת אותך על שעשית את הבדיקה מתוך הבנה של הרפואה המודרנית והיכולת למנוע הדבקת הילוד בנגיף במקרה של אם נשאית.
במישה ועשית את הבדיקה בקופ"ח - תצרי קשר עם הרופא השולח - רק הוא מקבל את התשובה מהמעבדה.
המידה וחו"ח התשובה חיובית יש עדיין זמן לטפל, למרות שההמלצה היא להתחיל טיפול בשבוע 14 להריון בנשים שמצבן החיסוני טוב (דהיינו, לא היו מקבלות טיפול לולא היו בהריון).
באשר לבעלך - לשיקולך, תמיד טוב שאדם יידע את מצבו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. יצאתי שלילית,
שואלת12/05/2010אשלח גם את הבן זוג להיבדק - למרות שהסיכויים שלו להיות נשא שואפים לאפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה כי לא ניתנה תשובה
שואלת10/05/2010תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)