מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכולםאבי13/05/2010
לכל מי שמתלבט אם ללכת להיבדק אני רוצה לומר: לפני שבעה חודשים עשיתי משהו שלא הייתי צריך לעשות, ורק לפני 3 ימים אזרתי אומץ סופסוף ללכת לבדיקה. עד שעשיתי את הבדיקה חיי היו סיוט, הייתי בפחדים מטורפים, לא יכולתי לשמוח, כמעט לא יכולתי לישון, חייתי ממש כאילו כבר נדבקתי ח"ו. עד שהבנתי שאני חייב פשוט חייב ללכת להיבדק כבר, ושאפילו במקרה שזה ייצא ח"ו חיובי- זה לא ישנה הרבה כי ממילא אני כבר חי עם כאילו-המחלה. אז הלכתי להיבדק, אחרי שבעה חודשים של סיוט מתמשך. החצי שעה שחיכיתי לתוצאות הייתה החצי שעה הכי ארוכה בחיים שלי. הלב שלי פעם כמו מנוע 100000 סמ"ק, ואז קראו לי. הרופא אומר לי "שב". ברגע שהוא אמר את זה כמעט חטפתי התקף לב, ואני שיא הרציני. ואז הוא אומר: אוקיי, יצאת שלילי... הרגשתי כאילו אבן של 10000 טון יורדת לי מהלב. בקיצור חברים.... לכו להיבדק- זה כל כך שווה את זה :)
ולכל הרופאים: אם הבשורה היא טובה, בחיים, אבל בחיים אל תגידו לשבת!
האמת שבדיעבד אני יודע שהחששות שלי היו כל כך לא מציאותיים, כי אחרי הכל הייתי עם קונדום, ולפחות מ0.1% מהאוכלוסייה יש איידס, וגם בשבעה חודשים שחיכיתי ידעתי את זה, אבל לא המוח מדבר במקרים האלה אלא הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי להיבדק
ד''ר קרן אולשטיין-פופס15/05/2010צודק! צריך פשוט ללכת והיבדק ודעת בוודאות מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)