למה דילגו על השאלה שלי, תגובתכם חשו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דילגו על השאלה שלי, תגובתכם חשו
    איתי
    13/05/2010

שלום רב
    אני גיי בן 30, תמיד מקפיד רק להשתמש בקונדום. לפני כשבוע מצאתי את עצמי במיטה עם 2 גברים. אני הייתי הצד הפס והם היו וורסיטילים. בין תחלופה בנינו תמיד הקפדנו להחליף קונדומים ולשמור על סקס בטוח בנינו. אח אני חושש מדבר שמאוד מאוד מטריד אותי, במהלך האקט המיני אחד מהם חדר עם קונדום לשני ואני עזבתי את החדר לאיזה 2 דקות, אחרי שחזרתי לחדר הפרטנר האקטיבי היה מחוץ לפרטנר הפסיבי והוא חיכה לי כדי לחדור אליי. ואחרי שבאתי עברה עוד יותר מחצי דקה עד שבפועל הוא חדר אליי. ממה שאני חושש ומאוד מפחד , שהפרטנר האקטיבי הפעם לא החליף קונדום וחדר אליי עם אותו קונדום שחדר לפרנטר האחר. שוב עברו מספר דקות בין חדירה כשהקונדום גם היה מחוץ לגוף של הפרנטר השני. רק עכשיו אני מעקל שהיה פה משהו לא תקין. השאלה הנישאלת עד כמה זה באמת מסוכן . אני מפחינה פסיכולוגית לא עומד בזה וזה שובר אותי.

אני אשמח בבקשה לקבל תשובה .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש בקונדום

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    15/05/2010

הסיכון ממה שאתה מתאר הוא ממש אפסי.
    הוירוס נמצא בנוזל הזרע ובדם. אין סיבה שהוא יימצא על קונדום אחרי חדירה, אלא אם כן היה לבחור הפסיבי דימום או חתך משמעותי. גם אז - קיים סיכון רק אם היה לך חתך או פצע באזור.
    חוץ מזה, רב הוירוסים מתים באויר תוך דקות.
    בכל מקרה - לפי מה שאתה מתאר, הסיכון שלך ממש אפסי.
    אם באמת הקפדתם על קונדום - הסיכון נמוך ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איתי
    16/05/2010

דר קרן תודה רבה על תשובתך , אני תמיד מקפיד על מין בטוח לא יודע מאיזה סיבה התפספס לי כזה על החלפת קונדום. תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו