אוננות הדדית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות הדדית
    שי
    23/05/2010

לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין עם גבר. הקונדום נשאר שלם לאורך כל האקט. בסוף הגבר גמר כאשר הוא אונן ולאחר מכן נגע ואונן אם אותה היד לי. אני לא זוכר אם הוא ניקה את היד או לא. האם תיתכן הדבקה במצב כזה? הרי זרע שלו יכל לחדור לפתח השופכה שלי...
    אשמח לקבל תשובה... אני מאוד לחוץ מאותו מקרה.

האם יש סיכוי גבוהה להדבקה, במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות הדדית

הוספת תגובה

• האם יש סיכון

אורן
    24/05/2010

אני חושב שהתשובה שלך בגוף השאלה, אם אתה לא זוכר אין סיבה שמישהו אחר ידע..
    דבר שני זה, שבסיטואציה שאתה מתאר גם אם אכן נגע מעט זרע באיבר שלך הסיכוי שלך להדבק מאד מאד נמוך, הוא למעשה תיאורטי כי עד היום לא דווח על הדבקות מהמקרה שאתה מתאר {ואנשים סיפרו דברים דומים לשלך}, כדי שתתרחש הדבקה צריך מגע ממושך וישיר עם ריקמה עדינה {הרירית של איבר המין} עם נוזל מדבק, מה שאתה מתאר זה שאולי מעט נוזל מדבק עבר ליד- סיכון בקושי רב ביותר.
    אני פשוט מציע להרגע, לקחת בחשבון שהיו עוד המון מקרים כמו שלך ולא נידבקו בצורה הזו ואתה לא הולך להיות הראשון, תוכל להבדק למען השקט הנפשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכויי הדבקה

ד``ר מרגלית לורבר
    27/05/2010

על פי התיאור שלך אין סכנת הדבקה בדרך זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו