שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שאלה
    23/05/2010

הייתי בוועד והיועץ אמר לי שאי אפשר להידבק מקבלת מין אוראלי אלא אם כן היה דימום מאוד מאוד מסיבי.
    אני מאמין שהוועד יודעים מה שהם אומרים כי בכל זאת הם הגוף המרכזי בארץ לנושא האיידס אבל אני ממש זקוק לחוות דעתכן.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הוועד

אורן
    24/05/2010

הוועד צודק מאותה סיבה שלא נדבקים בנשיקה, ברוק אין את הנגיף כי הוא לא יכול להתרבות שם, מה שיש בו זה נוגדנים ונוגדנים בכלל לא קשורים להדבקה, זו הסיבה שהם אומרים לך.
    אני לא יודע מה היה המקרה שלך, אבל מנסיון, אף אחד לא יכול לדעת מה היה חוץ ממך, אם אתה בספק-פשוט מאד, גש להבדק אחרי חודשיים ולו רק בשביל להמשיך בחיים ללא הדאגות, אבל אם זה הדבר היחיד שקרה לך קח בחשבון שפשוט לא נידבקת כי אין סיכוי, אין שום אינטרקציה בין נוזל מדבק לרקמה רירית עדינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אוראלי

ד``ר מרגלית לורבר
    27/05/2010

הסיכוי להדבקה ממין אוראלי נמוכה ביותר אבל לא ניתן לומר שהוא אפס. תלוי כמובן בעומס הנגיפי של הפרטנר - ככל שהוא גבוה יותר כך גם גדלים סיכויי ההדבקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו