מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי?????עומר28/05/2010
הובחנתי כחולה איידס....אני לא נעונין לקחת את התרופות (לא רוצה לסבול תופעות לוי),תוך כמה זמן המחלה תנצח אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוזמנת לשוחח אתנו
ד``ר מרגלית לורבר30/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עומר30/05/2010אני לא מעונין תודה.....
רק רציתי לדעת מתי(חצי שנה מהידבקות)
בבקשה תעני לי (גם ככה קשה לי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתצטרך להתייעץ עם רופא מומחה
ד``ר מרגלית לורבר30/05/2010המחלה לא מנצחת כל כך מהר...
הדבר תלוי במערכת החיסון שלך - כל עוד רמות CD4 גבוהות מצבך טוב.
אין ספק שראוי ורצוי שתדבר על כל זה עם הרוםא המטפל בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
עומר30/05/2010כבר מאוחר מידי - כמות הדם הלבן ירד לגמרי(פחותמ 500תאים למק"ל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מאוחר מדי
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2010ברמת CD4 כזו יש לך מספיק זמן לדבר עם הרופא שלך, לקרוא ולקבל החלטה לגבי טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה???
ג'ודי01/06/2010אודם, אני מבינה את תגובתך. אשמח לשתף ולשוחח איתך. אני מזדהה עם גישתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עומר01/06/2010תודה לכולכם .........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארז...תקרא
רועי30/06/2010ארז שלום ,
קראתי את התגובה שלך ...ראשית אם התגלית עכשיו וכבר ידוע לך על מצב מערכת החיסון אני מדבר כחבר ולא כיועץ רפואי , תקח כמה ימים אפילו חודש חודשיים לעכל את זה.
אני חושב שבסוף , אחרי שעולמך חרב , השלב הבא שיגיעו כוחות נפש חדשים .
עם 500 CD4 אתה לא חולה....ואני הגעתי לפחות מ 100CD4 והכל התייצב ובסדר.
אם אתה רוצה עזרה או לדבר , אני אשמח לעזור לך .
רק תדע דבר אחד ידידי, שרק כאשר אתה תחליט שזה תחת שליטה כך זה יהיה....
סוף העולם מתקרב , יחד עם זאת עם הבשורה הזאת סוף העולם עדיין לא הגיע.
אני פה אם אתה צריך משהו אתה מוזמן להשאיר הודעה אם אתה מעוניין בכך.
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)