שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רותם
    21/06/2010

יש לי שאלה קצת מוזרה... הבנתי שעל מנת להידבק באיידס מדם אז צריך שאו ששני פצעים פתוחים ומדממים מאוד יגעו אחד בשני לזמן ממושך או שתחדור טיפה לוריד.
    אז השאלה שלי היא איך אני אדע אם טיפת דם שנגעה בפצע פתוח כלשהו שלי מספיק פתוח כדי שיחדור לי לוריד דם או שהפצע שטחי ואין זיכוי שזה חדר לוריד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• המנעי ממגע עם דם

ד``ר מרגלית לורבר
    22/06/2010

לא ברור מדוע צריך בכלל להיות מגע בין דם לפצע. ברגע שיש לך פצע - טפלי בו והמנעי ממגע עם פצע מאדם אחר ובודאי ממגע עם דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שואלת מאחר ועברתי טיפול אפילציה

רותם
    26/06/2010

להסרת שיער בפנים. ורציתי לדעת אם יש סיכוי שדם חדר לי לוריד בסוג כזה של טיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם עליי

רותם
    27/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו