בדיקות איידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות איידס
    אלי
    23/06/2010

שלום רב,

עשיתי קעקוע לפני כ 11 חודשים והתפתחה לי פריחה ליד הקעקוע ועליו, את הקעקוע עשיתי בארץ במקום מוכר, למרות זאת חששתי שנדבקתי וביצעתי בדיקות שיצאו שליליות שלושה חודשים לאחר ביצוע הקעקוע. הסיבה שבגללה נלחצתי הנה שיצא לי פצע מוגלתי גדול בפנים ונאלצתי לקחת אנטיביוטיקה. לאחר שמונה תשעה חודשים עדיין לא נרגעתי וביצעתי בדיקה נוספת שגם היא שלילית האם אני יכול לסמוך על בדיקות אלו שעשיתי בוועד למלחמה באיידס ובזמנים שביצעתי? האם הסיכוי להידבק מקעקוע הנו גדול?
    דבר נוסף....לאחר הבדיקה השנייה, ממש באותו היום חטפתי צינון ואחרי כשבועיים הופיעה לי נפיחות מוזרה באיבר המין שהיא נמצאת עד היום, האם יש איזשהו סיכוי שנדבקתי מהבדיקה השנייה שעשיתי? והאם בכלל אפשר להידבק?, היו לי גם כאבי גרון לאחר מכן (יש לציין כי עשיתי את הבדיקה בוועד למלחמה באיידס) האם ניתן לסמוך עליהם מבחינת היגיינה ומקצועיות?
    האם את ממליצה על בדיקה נוספת חודשיים לאחר הבדיקה בוועד שממנה אני חושש שנדבקתי?

מטרתי אינה לפקפק באף אדם אני פשוט מאוד לחוץ...

תודה רבה ובריאות לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות איידס

הוספת תגובה

• דבר נוסף...

אלי
    23/06/2010

במידה ויש צורך בבדיקה נוספת....אם ביצעתי את הבדיקה שמננה אני חושש ביום 18.04.10, האם אני יכול כבר לבצע בדיקה נוספת או שהיא לא תהיה אמינה בגלל הזמן הקצר?

תודה רבה ויום מקסים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה....

לחוץ
    29/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סיבה שמדלגים על שאלתי זו?

לחוץ
    14/07/2010

אשמח לקבל תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול לסמוך על הבדיקות

ד``ר מרגלית לורבר
    17/07/2010

רצוי שתיגש לרופא המשפחה - יש עוד מחלות זיהומיות מלבד HIV שאותן יוכל לבדוק הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו