מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיאיר06/07/2010
שלום ד"ר,
אתמול בעבודה מישהי הביאה אבטיח אותו חתכה בביתה וכשהיא הגיעה למקום עבודתנו היא שמה את האבטיח במקרר. אכלתי מהאבטיח ואח"כ הבחנתי שלאותה האישה היה חתך די טרי על האצבע כך שכנראה אותו חתך בא במגע עם האבטיח אותו אכלתי. החתך היה די טרי אם כי דם לא זב ממנו אם כי יתכן ואולי אותו חתך נגרם בשעה שחתכה את האבטיח (אין לי מושג ממתי החתך). אציין שלא הרגשתי טעם של דם או הבחנתי בדם על האבטיח. החשש שלי הוא אולי נדבקתי באיידס כי אולי דם בלתי נראה היה על האבטיח והנגיף היה יכול שרוד בגלל שהאבטיח היה קר ונשמר במקרר.
אודה לך על תשובה מפורטת כי אני לא מצליח לישון. האם יתכן שנדבקתי באיידס? האם עלי לקחת טיפול מונע?
תודה אני נורא לחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
יאיר06/07/2010ברצוני לציין שאותה אישה היא בעלת התנהגות מינית מתירנית כך שיש סיבה לחשוש לגבי היותה נשאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
יאיר06/07/2010ברצוני לציין שאותה אישה היא בעלת התנהגות מינית מתירנית כך שיש סיבה לחשוש לגבי היותה נשאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)