אני לא יכול יותר !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יכול יותר !
    אביאל
    20/07/2010

הפחד הורג אותי
    קיימתי יחסי מין אוראליים הייתי הצד המבצע והצד המקבל .
    ואחרי חודש עשיתי בדיקות דם HIV 1 ו HIV 2 חיכיתי כמו מטורף 8 ימים לתשובה , התשובה הייתה שלילית.
    הרגיע אותי אבל רק לשבוע וזה לאחר שגיליתי שאין שום משמעות לתשובה של הבדיקה מכוון שאת הבדיקה הרגילה צריך לעשות רק חודשיים או יותר מהמגע החשוד .
    מחר עובר בידיוק 60 ימים מאז המגע ואני מפחד כמו מטורף לגשת להיבדק ולחכות שוב 8 ימים של סבל .
    יש לי סיפטומיים ששכנעו אותי שאני נישא HIV למרות הסיכוי הקטן והנמוך :
    יש לי לשון לבנה (חשש לפטרייה) , כאבי גרון (חלק מהסיפטומיים של HIV לאחר ההדבקה) , שלשולים (לא קבועים) , יובש בשפתיים , כאבי גב תחתון , נקודות לבנות כמו עור ברווז בכל הגוף שמגרדות וניהיות אדומות וזה נראה כמו פריחה , מנוזל , רעשים מהבטן ממש מוזרים .
    מה אתה ממליץ לי לעשות?
    האם אתה מכיר מקום שהתשובה באותו היום ?
    האם התשובה אמינה ב100% אחרי 60 ימים ?
    הגליתי כחולה במחלת הנשיקה האם הנוגדים של מחלת הנשיקה יכולים להתערבב בנוגדים של ה HIV ולהטעות בתשובה ?
    אשמח עם תענה לי על השאלות ששאלתי ותמליץ לי מה לעשות במצב כזה .
    תודה , אוראל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יכול יותר !

הוספת תגובה

• בדיקה מהירה

דני
    22/07/2010

יש בתי חולים שאתה יכול לעשות בדיקה ולקבל תשובה יום למחרת וזה ניתן בחינם
    או אפילו יש מקומות פרטיים שאתה יכול לקבל תשובה תוך חצי שעה בתשלום של עד 200 ש"ח
    לידיעתך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה מהירה

ד``ר מרגלית לורבר
    24/07/2010

תוכל לבצע בדיקת אלייזה בועד למלחמה באיידס בתל אביב - התשובה על המקום תוך 20 דקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו