מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שירותיםאבי20/08/2010
שלום ד"ר, בהיותי בווסת, נכנסתי לשירותים התחבושת נפלה לי על נייר טואלט שמכסה את קרש האסלה (הנייר אולי לא כיסה את כל האסלה) השתמשתי בתחבושת. האם ניתן חלילה להידבק מ-HIV
גם במקרה שהתחבושת נפלה על קרש האסלה
אני בלחץ, האם צריכה לבצע בדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירותים - לחוצה מאוד השאלה מעלה אנא
אבי22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה - אני בלחץ
אבי23/08/2010השאלה מעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויי הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר23/08/2010אין צורך בבדיקה - לא נדבקים ממגע עם האסלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאה היקרה
אבי23/08/2010תודה רבה . זא שגם אם תחבושת הגיינית נופלת על אסלה ומשתמשים בה בזמן ווסת הכל בסדר.
קצת נחרדתי כי בפורום אחר אמרו לי שסיכוי הדבקה נדיר ביותר הלחיץ אותי שיש סבירות שניתן להידבק.
אגב בדיקת אליזה שעשיתי לפני 3 שנים לאחר 62 יום= 9 שבועות שלילית, האם אפשר להירגע ואין צורך לחזור על הבדיקה לאחר פרק זמן זה אין נוגדנים ? .
תודה רבה עזרת לי מאוד, יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אלייזה
ד``ר מרגלית לורבר23/08/2010הבדיקה שביצעת לפני 3 שנים רלבנטית רק לגבי המגעים שקדמו לבדיקה.
אם היו מגעים לא מוגנים נוספים מאז - ממליצה שתיבדקי שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בבקשה תעני לי-דחוף
אבי25/08/2010שלום ד"ר, אני כל הזמן חושבת על זה, אנא תסבירי לי כך שאוכל להוציא את זה מהראש, אם הייתי בווסת והתחבושת הייתה על נייר טואלט ואולי נגעה קצת באסלה - למה זה תקין ומדוע בצורה כזו לא נדבקים, כך שאבין. כי בפורום אחר כתבו לי סיכויי הדבקה נדיר ביותר -לפני שפניתי אלייך, אולי כי לא כתבתי HIV ?
תודה רבה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאה תעני לי בבקשה -מקפיצה את השא
אבי26/08/2010השאלה מעלה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד""ר מרגלית
אבי30/08/2010השאלה מעלה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נדבקים בצורה זו
ד``ר מרגלית לורבר31/08/2010מגע בין תחבושת לאסלה אינו מעביר את הנגיף
אנא, צאי מהחרדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)