מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףעזרה בבקשה26/08/2010
ד"ר לורבר יקרה אני מתנצלת מראש על המלל הארוך אני בפחדים איומים חייבת תשובות
לאחר מערכת יחסים של שנתיים עם האקס שלי (שעשה בדיקה לפני שהורדנו קונדום רק שלא הייתי בטוחה בנאמנותו )נפרדנו ב14/9/09
ב7/3/10 ביצעתי בדיקה בוועד לאחר 5 חודשים (לפי ספירה של 30 יום בחודש) + 25 יום
ביצעתי את הבדיקה המהירה שיצאה שלילית ואמרו לי ששולחים גיבוי לביה"ח קפלן שאם יש משהו חלילה יחזרו אליי - לא חזרו ודיברתי איתם אמרו שבטוח נשלחת הבדיקה לאימות !!!!
בן זוגי הנוכחי ביצע בדיקה לאחר 3 חודשי נאמנות ביננו (הוא נאמן )אך מכיוון שאיני נוטלת גלולות אנו ממשיכים לשכב עם קונדום .
הדבר היחיד שיכל לחשוף אותי הוא הבדיקה עצמה .
להן השאלות האם טווח הזמן שלקחתי עד לביצוע הבדיקה נותן לי תשובה של 100%
האם הבדיקה המהירה מספיק אמינה כשלעצמה?
האם יכול להיות מצב להדבק מהמחט בצורה כל שהיא ?(הייתי שם עם חברה שאמרה שהיא כמעט בטוחה שהבודק הוציא הכל חדש)
והאם אפשר לסמוך על הוועד באופן כללי.
אשמח לתשובות ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעני לי בלחץ
עזרה בבקשה26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהששאלתי לא תלך לאיבוד
עזרה בבקשה26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני לי
עזרה בבקשה29/08/2010ד"ר לורבר יקרה אני מתנצלת מראש על המלל הארוך אני בפחדים איומים חייבת תשובות
לאחר מערכת יחסים של שנתיים עם האקס שלי (שעשה בדיקה לפני שהורדנו קונדום רק שלא הייתי בטוחה בנאמנותו )נפרדנו ב14/9/09
ב7/3/10 ביצעתי בדיקה בוועד לאחר 5 חודשים (לפי ספירה של 30 יום בחודש) + 25 יום
ביצעתי את הבדיקה המהירה שיצאה שלילית ואמרו לי ששולחים גיבוי לביה"ח קפלן שאם יש משהו חלילה יחזרו אליי - לא חזרו ודיברתי איתם אמרו שבטוח נשלחת הבדיקה לאימות !!!!
בן זוגי הנוכחי ביצע בדיקה לאחר 3 חודשי נאמנות ביננו (הוא נאמן )אך מכיוון שאיני נוטלת גלולות אנו ממשיכים לשכב עם קונדום .
הדבר היחיד שיכל לחשוף אותי הוא הבדיקה עצמה .
להן השאלות האם טווח הזמן שלקחתי עד לביצוע הבדיקה נותן לי תשובה של 100%
האם יכול להיות מצב להדבק מהמחט בצורה כל שהיא ?(הייתי שם עם חברה שאמרה שהיא כמעט בטוחה שהבודק הוציא הכל חדש)
אשמח לתשובות ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?????
עזרה בבקשה01/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
עזרה בבקשה06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא - שאלה קצרה
ד``ר מרגלית לורבר12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור
עזרה בבקשה13/09/2010להלן השאלות עשיתי בדיקה בוועד בת"א
האם טווח הזמן שלקחתי עד לביצוע הבדיקה חמישה חודשים ו25 יום נותן לי תשובה של 100%
אשמח לתשובות ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה אמינה אחרי 5 חודשים
ד``ר מרגלית לורבר14/09/2010את יכולה להיות רגועה - 5 חודשים הם זמן מספיק , למעשה חודשיים מספיקים כך שלקחת "טווח בטחון" ארוך ומספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)