הרופא ממליץ להחליף טיפול - כדאי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרופא ממליץ להחליף טיפול - כדאי?
    אסף
    01/09/2010

אני מטופל בסטוקרין וטרובדה מזה שנה וחצי.
    בחודשים האחרונים הוירוס מרים טיפה את ראשו ונע בין 50-60.

הרופא המטפל טוען שהוא רוצה את הוירוס מתחת ל 40, ולאחר שכמה חודשים זה כבר לא יורד ואני דוחה את החלפת הטיפול, כעת הוא החליט סופית להחליף בקלטרה.

אני ניסיתי לדחות את הקץ בעיקר מאחר ולקח לי כ"כ הרבה זמן להתרגל לסטוקרין ועכשיו כשאני חי איתו יחסית בשלום, אני חושש מאוד מתופעות לוואי חדשות וכמו כן גם מהשינוי בהרגלים של נטילת הכדור במקום פעם ביום - פעמיים ביום.

הרופא שהוא מומחה לתחום טוען שזה לא משנה שה VL נמוך, הוא צריך להיות מתחת ל 40, אך אני תוהה אם באמת הרמה הזו של 50-60 מצדיקה החלפת טיפול.

האם למישהו יש תשובה או רעיון בנוגע לנושא?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין תגובה?

אסף
    06/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BLIPS

ד``ר מרגלית לורבר
    07/09/2010

מצבך, שבו הוירוס מעל 40 - משמעותו שיש התחלקות של הנגיף והמצב בהחלט מחייב החלפת טיפול.
    הרופא שלך יודש מצויין את החומר וצודק לחלוטין בהחלטתו
    באם לא יוחלף הטיפול - ימשיכו להווצר מוטציות נוספות לאלו שכבר נוצרו והדבר מסכן את הטיפול שלך בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו