מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרופא ממליץ להחליף טיפול - כדאי?אסף01/09/2010
אני מטופל בסטוקרין וטרובדה מזה שנה וחצי.
בחודשים האחרונים הוירוס מרים טיפה את ראשו ונע בין 50-60.
הרופא המטפל טוען שהוא רוצה את הוירוס מתחת ל 40, ולאחר שכמה חודשים זה כבר לא יורד ואני דוחה את החלפת הטיפול, כעת הוא החליט סופית להחליף בקלטרה.
אני ניסיתי לדחות את הקץ בעיקר מאחר ולקח לי כ"כ הרבה זמן להתרגל לסטוקרין ועכשיו כשאני חי איתו יחסית בשלום, אני חושש מאוד מתופעות לוואי חדשות וכמו כן גם מהשינוי בהרגלים של נטילת הכדור במקום פעם ביום - פעמיים ביום.
הרופא שהוא מומחה לתחום טוען שזה לא משנה שה VL נמוך, הוא צריך להיות מתחת ל 40, אך אני תוהה אם באמת הרמה הזו של 50-60 מצדיקה החלפת טיפול.
האם למישהו יש תשובה או רעיון בנוגע לנושא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תגובה?
אסף06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBLIPS
ד``ר מרגלית לורבר07/09/2010מצבך, שבו הוירוס מעל 40 - משמעותו שיש התחלקות של הנגיף והמצב בהחלט מחייב החלפת טיפול.
הרופא שלך יודש מצויין את החומר וצודק לחלוטין בהחלטתו
באם לא יוחלף הטיפול - ימשיכו להווצר מוטציות נוספות לאלו שכבר נוצרו והדבר מסכן את הטיפול שלך בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)