מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מהידבקות אפשרית באיידסאני20/09/2010
בשהותי בחו"ל, נערת ליווי ירדה לי באמצעות קונדום ב-15.9 וגמרתי לאחר כ-2 דק' בתוך הקונדום מחוץ לפה שלה,
כמו כן, שכבתי אצלה על המיטה עירום (לא ידוע לי על פצעים בגב)
וגם לפני\אחרי האקט שטפתי את האיבר מין אצלה בברז עם מים וסבון נוזלי שהיו לה
עכשיו, רציתי גם לציין, שהשתמשתי בכמו נייר טואלט מטבחי גדול כזה, שהיה אצלה, כדי לנגב...
הפחד העיקרי הוא נובע מהעובדה שאולי הנגיף נכח בזרע של מישהו שהיה באחד הדברים הבאים:
המיטה עליה שכבתי, הנייר שאיתו נגבתי, הסבון\ברז מים שהשתמשתי, מגע עם הכיור והמגבון הלח
שניתן לי... (חשוב לציין שהמגע עם כל אלה היה עם האיבר מין שלי כאשר היה עליו קצת זרע שרציתי לנקות).
ועכשיו חזרתי הביתה ב-16.9, והתחלתי להרגיש מוזר בימים האחרונים,
כמו מעין חולשה שפוקדת אותי, שאני לא רגיל אליה לאחר חזרה מחו"ל -
ואני מתחיל לחשוש שאולי זה הסימפטומים הראשונים למחלה...
כמו חום כאילו, אבל אין לי ממש חום בממוצע 36 וקצת, ואין שילשולים או משהו כזה
אבל מה שמפריע לי במיוחד זה כמו מעין קרקור בטן תמידי וזה מפריע לי גם לישון,
ובנוסף כל המחשבות על איידס נורא מפחידות אותי
אז התחלתי לקשר כבר הכל ביחד ואני מאוד חרד...
התאריך החשוד הוא ה-15 לחודש, אז מתי אני יכול לעשות את הבדיקה הכי מוקדמת ב-29 (קומבו)?
ואיך אני יכול להירגע מכל הסיפור עד אז, כי אני ממש אובד עצות...? אני נורא פראנויד
מה הם הסיכויים להידבק במקרה שלי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010אין סכנת הדבקה במגע עם נייר ואמצעים אחרים
במידה והשתמשת בקונדום ביחסי המין המלאים - אין סכנת הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)