מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה אלייזהמיכה20/09/2010
שלום לד"ר לורבר
חברי ואני בצענו בדיקת אלייזה רגילה
בוועד לאיידס בת"א.
חברי ביצע את הבדיקה 8 שבועות ויומיים { 58 יום } לאחר המקרה
ואני 8 שבועות ושלושה ימים {59 יום } .לאחר המקרה
התשובה לשנינו שלילית. ברוך השם.
רצינו לשאול אם טווח חלון הזמן מספיק של שנינו ?
והאם צריך לבצע או לוודא תוצאות בעוד בדיקות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלייזה אמינה אחרי 8 שבועות
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010אם לא היו מגעים עם אנשים אחרים באותה תקופה - הבדיקה אמינה ואין צורך לחזור עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אייל25/09/2010הכוונה בשאלה שלי שאני וחברי היינו עם בחורה בהפרש של
כמה שעות אחד מהשני ואת הבדיקה בצענו בתום 8 שבועות ויומיים { החבר }
ואני 8 שבועות ושלושה ימים.
לא היינו אחד עם השני ....
האלייזה בוועד לאיידס בתל אביב יצאה שלילית
אפשר לחזור לשגרה וחיוכים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)