בדיקת אלייזה ווסטרן בלוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אלייזה ווסטרן בלוט
    מת מפחד!!!
    21/09/2010

שלום, ב30/8/2010 עשיתי בדיקת hiv
    קבלתי בתאריך 12/9/2010 תשובה שתוצאות הבדיקה לא וודאית ויש לחזור על הבדיקה בעוד כחודש. התברר לי שלאחר בדיקת האלייזה שלחו גם לבדיקת w.b שיצאה שלילית לשמחתי!!!.
    אני חרד ולא מתפקד מחוסר הוודאות { כי אני צריך לחכות חודש לבדיקה חוזרת} ואני לא מפסיק לדמיין מה יהיה אם כן ,ואיך אני ממשיך את חיי.
    עשיתי רשימה של הנשים שהייתי איתם מתחילת השנה {14} שמתוכם לא השתמשתי בקונדום עם 2 מהן {ביולי אוגוסט האחרונים} מספר פעמים... {נשים שאני מאמין שהן בריאות ונזהרות בדר"כ }
    בנוסף מין אוראלי עם9 מהן ללא קונדום {מתחילת השנה}.
    אציין שלפי עשר שנים החלמתי מהודצקין לימפומה {וכיום אני בריא לחלוטין} ומאז אני דיי פדנט בבדיקות ועושה כל חצי שנה גם בדיקת hiv למען השקט הנפשי שלי {האחרונה ב2/2010והכל יצא תקין}. אציין שבזמן שעשיתי את הבדיקה האחרונה המדוברת ב- (30/8/2010) ,בדיוק 3 ימים לפני סיימתי טיפול באנטיביוטיקה 2000 מילגרם ביום למשך 10 ימים ,בגלל כאבי גרון ואוזניים, ואולי יש קשר לתוצאות הבדיקה של האלייזה.

*אני אשמח לדעת מה לדעתך הגורם לתשובות באלייזה?
    *ומה הסיכויים שנדבקתי לאור כל הנתונים שציינתי?
    *האם יש עוד דבר שאת ממליצה לעשות בהמתנה עד לבדיקה החוזרת?
    *והאם מקרה זה מוכר לך, ואני מודאג יותר מידיי?

אני מתחנן בבקשה לתשובה מהירה מאחר והתחלתי קשר חדש {למטרה רצינית} ושמתי את הבחורה באונהולד כי קשה לי להתנהג כאילו שהכל בסדר , והמצאתי תרוצים למה אני לא יכול לשכב איתה {עד שאבדוק את עצמי בעוד כחודש, וזה נשמע לה מוזר} {לא רוצה לסכן אף אחד}.
    אני בטוח שעוד אנשים יראו את ההודעה הזו ואני מודיע לכם שאני לא יודע מה עבר לי בראש עם 2 הבחורות האחרונות שלא נזהרתי {במיוחד אחרי מה שכבר עברתי }
    אני מאוד מקווה שהכל יצא בסדר ואוכל להמשיך בחיי ולא לצאת להרפתקאות שיכולות להרוס לי את החיים. תודה וסליחהעל הסיפור הארוך היה חשוב לי להעביר את כל הנתונים.
    חג שמח ובשורות טובות לכולם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אלייזה ווסטרן בלוט

הוספת תגובה

• אנא - שאלות קצרות!!!!

ד``ר מרגלית לורבר
    25/09/2010

אודה על קיצור השאלות
    אין גם מקום לתשובות ארוכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ????

מת מפחד
    25/09/2010

כל יום פתחתי לראות אם יש תשובה {כמה פעמים}
    ולא ענית לי על השאלה...
    אני במתח מטורף , אני יודע שמה שכתבתי זה ארוך אבל זה אך ורק בשביל להבהיר לך את כל התמונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

מת מפחד
    25/09/2010

אשמח לקבל תשובה אפילו קצרה
    לאור הנתונים שציינתי בסיפור{עם האלייזה הגבולית והw.bהשלילי) לדעתך יש הדבקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלייזה אחרי שבועיים

ד``ר מרגלית לורבר
    25/09/2010

שבועיים אחרי הארוע זה מוקדם מדי לבצע אלייזה

תוכל לבצע בדיקת קומבו שתיתן מענה בטוח לשאלה אם נדבקת או לא
    קומבו אמינה אחרי 3 שבועות מהארוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפירת הרגעה

כבר לא מפחד
    05/10/2010

רק רציתי לעדכן שהתשובה שלילית והכל בסדר תודה לאל!!!
    אנשים תשתמשו בקונדום!!! תלמדו מטעויות של אחרים
    תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו