-בדיקות-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• -בדיקות-
    פלונית אלמוני
    24/09/2010

שלום רב,

בתאריך 3.8.2010 קיימתי יחסים לא מוגנים עם בן זוג שאיני יודעת מהי ההיסטוריה המינית שלו, בטח שלא הרפואית.

דיברתי עם הרופאה ואני מודעת להמתנה של 3 חודשים עד לביצוע בדיקת איידס.
    על כן 2 שאלות -

הראשונה היא - האם אוכל לקבוע בדיקה כבר לתאריך 4.11 (בדיוק 3 חודשים אחרי) או האם להמתין מספר ימים עד ל7.11? - השאלה די ילדותית וקטנונית - אך קטונתי..

שאלתי השניה - כחודש לאחר המגע המיני הלא מוגן, התחלתי לחלות בדלקות שקדים (שרגילות אצלי, מאז ילדות) אך הפעם חוזרות ונשנות, וטופלתי באאוגמנטין במינון חזק, ולאחר מכן גם קיבלתי ''במתנה'' דלקת בנרתיק ובפות שטופלו גם הן.
    מה שאני בעצם שואלת הוא - האם יש קשר חלילה אם נדבקתי באיידס לבין סוג של ''קריסת'' הגוף שלי לאחרונה ?

כמו כל אחד במצבי, גם אני חרדה ומפוחדת, אשמח מאוד למענה.
    חג שמח,

אלמונית פלונית שעשתה שטות חייה, ומקווה לא לשלם עליה מחיר כבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    -בדיקות-

הוספת תגובה

• בדיקת HIV

ד``ר מרגלית לורבר
    25/09/2010

את יכולה לעשות בדיקת אלייזה ל HIV כבר אחרי 8 שבועות ולא 3 חודשים. הדור החדש של הבדיקות מגלה את הנוגדנים בקרוב למאה אחוז כבר לאחר שמונה שבועות.
    אין קשר בין הדלקות שחלית בהן ובין איידס, יתכן שבן זוגך הדביק אותך בזיהומים אחרים, ידוע לך בודאי שקונדום מכן בפני מחלות רבות אחרות ולכן כדאי להשתמש בקונדום לא רק כהגנה בפני HIV

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה :)

פלונית אלמוני
    25/09/2010

רק בריאות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו