מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש..בדוי25/09/2010
שלום.. הייתי אצל קוקסינלית (בחורה עם איבר מין גברי) זאת פעם ראשונה שלי שרציתי לנסות.. היא מרחה על איברה חומר של דורקס לפי מה שאני זוכר ואז ליקקתי לה את איזור האשכים וטיפה מעלה (ללא חור הפין) עקב החששות.. ואז היא ניסתה לחדור אליי עם קונדום כמובן זה ממש כאב אז הפסקנו לאחר מספר שניות ..אחר כך ליקקתי לה את הפטמות והיא גמרה על עצמה ולאחר מכן אני חדרתי אליה עם קונדום לממש כמה דקות ואחר כך הפסקתי כי פשוט התחרטתי..
סליחה על הפירוט הסוטה וההזוי אבל פשוט לא רצייתי לפספס כל פרט זה בערך מה שקרה... אני מאוד מתחרט על מה שעשיתי וחושש כעת ממחלות.. תעזרו לי בבקשה האם יש סיכוי כאן להדבק במשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר25/09/2010כל קיום יחסים עם אדם שעיסוקו זנות מעמיד אותך בסכנה!!!!
בלי להכנס לפרטים - אל תקיים יחסים לא מוגנים
גש להיבדק ודע את מצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בדוי25/09/2010אני עדיין נמצא בסכנה אם כל היחסים היו עם קונדום?
וממש לזמן קצרצר חדרתי אליה במשך דקה אולי גג.. והיא אליי לכמה שניות וגם לא הצליחה לחדור ממש.. בפורום אחר רשמו לי שאין חשש להדבקה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
בדוי26/09/2010עכשיו אני קורא שוב את התשובה שלך.. רשמת אל תקיים יחסים לא מוגנים.
ניראלי שלא קראת לעומק את מה שכתבתי.. הכל היה מוגן.. תקראי שוב ובבקשה תעני לי כי הלחצת אותי עוד יותר ממה שאני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים עם קונדום
ד``ר מרגלית לורבר26/09/2010במידה והיחסים היו עם קונדום אין לך כל סכנת הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פשר ה 95% הגנה בעזרת קונדום
אבי26/09/2010ואיך זה עולה מסתדר עם תשובותיך המלומדות של הגנה מוחלטת?
האם פשר העניין הוא קונדום קרוע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום מקנה הגנה של 100%
ד``ר מרגלית לורבר27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו..
בדוי27/09/2010כשהיא גמרה על עצמה אני לא זוכר אם היא ניקתה או לא אבל אחר כך אני זוכר שנגעתי לה בבטן והיה טיפה רטוב וגם באיבר שלה נגעתי יכול להיות שזה יעבור דרך הציפורניים במקרה?
ובסוף בסוף שהתלבשתי אני מפחד שנגעתי באיבר שלי עם הידיים בטעות או בתחתון אולי וזה עבר לאיבר שלי איכשהו הזיהום :\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)