עזרה בבקשה ( הודעה קודמת נעלמה)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה ( הודעה קודמת נעלמה)
    אנונימוס
    25/09/2010

יש לי פצע מתחת לבוהן הרגל שלא נרפא כבר כחודשיים (נסגר נורא לאט). ברקע אני בריא. לרופאת העור שראתה את הפצע ובגלל שאני לכאורה בריא , נדלקו נורות אדומות והתחילה לחשוב בכל מיני כיוונים. בין השאר חשבה על נוירופתיה ונוירולוג שבדק אותי גם חושב שאולי יש. מכיוון שאני בריא וללא סכרת התחילו לחשוב על כל מיני דברים ובין השאר גם על HIV. אני יודע שאחרי שיש איידס או בעקבות טיפול עלולה להיות נוירופתיה אבל האם זה יהיה הסימן הראשוני? כמו כן, הפצע מוגדר לא זיהומי ובאיידס אני יודע שיש זיהומים אופורטוניסטים? הרופאה לא יודעת שאני דו ומקיים יחסי מין עם גברים מזדמנים בעיקר אורליים ( נותן ומקבל, לא גומרים לי בפה לפעמים אני גומר בפה של הפרטנר ללא קונדום). לפעמים יש יחסים אנאליים שבהם אני חודר אבל עם קונדום וזה די נדיר. אני מבין שאני צריך להזהר ולהבדק לא מתווכח על זה אני תוהה לקשר לפצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בכוונה לא ענית לי?

אנונימוס
    26/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין קשר בין הפצע ל HIV

ד``ר מרגלית לורבר
    27/09/2010

מכל מקום, על פי שאלתך - שווה שתיבדק ל HIV

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו