הדבקות באיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקות באיידס
    מור
    26/09/2010

ערב טוב, לפני מעל לשבוע שאלתי שאלה ובאמת שחיכיתי בסבלנות לתשובתך, מאיזו שהיא סיבה לא נענתי, אשמח אם תעני בבקשה לשאלתי, אני מצרפת שוב את שאלתי,אשמח להתייחסותך. תודה.

שלום, אני אם חד הורית אשר מאוד שומרת על עצמי, חזרתי להתגורר בבית אבי אשר אינו שומר על עצמו יותר מידי ביחסים מזדמנים.
    לפני כשבועיים גילחתי את רגליי עם סכין הגילוח שלו, אשר לדעתי לא היה בשימוש בשלושה ימים הקודמים לשימושי ונחתכתי, מאז אני ממש לחוצה עצם היותי אם חד הורית, אני ממש לא ישנה בלילות מלחץ, רציתי לדעת האם ישנה אפשרות כי נדבקתי חלילה מזה? סליחה על הבורות, אך אין לי שמץ של מושג בדרכי ההידבקות, אשמח אם תעני לשאלתי ואוכל אולי להרגע, תודה ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקות באיידס

הוספת תגובה

• אין כל סכנה

ד``ר מרגלית לורבר
    27/09/2010

אם הסכין עמדה 3 ימים , גם אם אביך נשא HIV, אין כל סכנת הדבקה שהרי הנגיף לא שורד לאחר מספר ימים מחוץ לגוף.
    אנא, הרגעי - אין כל סכנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מור
    27/09/2010

תודה רבה רבה, הרגעת אותי מאוד, שיהיה חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו