מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש מאודאבי29/09/2010
שלום לפני כחודש בערך קיימתי יחסי מין אוראליים אם קוקסינל שנפגשנו ברחוב .....הוא ירד לי כ 3 פעמים אני ירדתי רק פעם אחת וזה היה ל 5-10 שניות לא יותר !!!
אחרי בערך שבוע וחצי התנפחה לי בלוטת לימפה בצוואר ואם הזמן לימפות אחרות התנפפחו לי ...במפשעה ובצוואר. יש לציין שעשיתי בידוקת דם צילום רנטגן בדיקות אולטרסאונד ...ז''א הייתי אצל רופא
לא היה לי חום לא הזעות לילה לא כלום רק הלימפות נפוחות אני לא ממש מרגיש כאב בהם !!!
יש סיכוי גדול שנדבקתי באיידס ? תענו בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
דוד01/10/2010כן, יש סיכוי להידבק במין אוראלי לשני הצדדים אם כי הסיכוי הוא יחסית נמוך.
כל הבדיקות שעשית לא אומרות דבר לגבי סטטוס ה HIV שלך, ולכן עליך לגשת למרפאה המתאימה ולבצע בדיקת HIV - רצוי רק לאחר חודשיים מהמגע החשוד.
בשביל שתקבל תשובה אמינה אתה חייב להמתין (לפחות) חודשיים מהמגע.
אגב, לגבי בלוטות הלימפה - כאשר הם מתנפחות משמעות הדבר שהמערכת החיסון מייצרת נוגדנים במטרה שאלו יפטרו מפתוגן שחדר לגוף.
וזה ממש לא אומר שזה HIV, זה יכול להיות כל סוג של מזהם אפילו חיידק פשוט.
נ.ב אני לא רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נדבקת?
ד``ר מרגלית לורבר01/10/2010אפשר להידבק במספר מחלות מין במין אוראלי
הכי טוב שתיגש לרופא המשפחה והוא יעשה לך את כל הבדיקות, גם למחלות מין אחרות.
מה עם קונדום????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)