חושש מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש מאוד
    אבי
    29/09/2010

שלום לפני כחודש בערך קיימתי יחסי מין אוראליים אם קוקסינל שנפגשנו ברחוב .....הוא ירד לי כ 3 פעמים אני ירדתי רק פעם אחת וזה היה ל 5-10 שניות לא יותר !!!
    אחרי בערך שבוע וחצי התנפחה לי בלוטת לימפה בצוואר ואם הזמן לימפות אחרות התנפפחו לי ...במפשעה ובצוואר. יש לציין שעשיתי בידוקת דם צילום רנטגן בדיקות אולטרסאונד ...ז''א הייתי אצל רופא
    לא היה לי חום לא הזעות לילה לא כלום רק הלימפות נפוחות אני לא ממש מרגיש כאב בהם !!!
    יש סיכוי גדול שנדבקתי באיידס ? תענו בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושש מאוד

הוספת תגובה

• מין אוראלי

דוד
    01/10/2010

כן, יש סיכוי להידבק במין אוראלי לשני הצדדים אם כי הסיכוי הוא יחסית נמוך.
    כל הבדיקות שעשית לא אומרות דבר לגבי סטטוס ה HIV שלך, ולכן עליך לגשת למרפאה המתאימה ולבצע בדיקת HIV - רצוי רק לאחר חודשיים מהמגע החשוד.
    בשביל שתקבל תשובה אמינה אתה חייב להמתין (לפחות) חודשיים מהמגע.
    אגב, לגבי בלוטות הלימפה - כאשר הם מתנפחות משמעות הדבר שהמערכת החיסון מייצרת נוגדנים במטרה שאלו יפטרו מפתוגן שחדר לגוף.
    וזה ממש לא אומר שזה HIV, זה יכול להיות כל סוג של מזהם אפילו חיידק פשוט.

נ.ב אני לא רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם נדבקת?

ד``ר מרגלית לורבר
    01/10/2010

אפשר להידבק במספר מחלות מין במין אוראלי
    הכי טוב שתיגש לרופא המשפחה והוא יעשה לך את כל הבדיקות, גם למחלות מין אחרות.
    מה עם קונדום????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו