מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה-למה אין מענה?אני06/10/2010
שלום רב,
אני נמצאת במערכת יחסים חדשה.. אנו מקיימים יחסי מין וגינאליים עם קונדום, אך למרות זאת יש לי שתי שאלות שמטרידות אותי מאוד, היות והפרטנר שלי לא היה זהיר כל כך בעבר:
1. האם אפשר להידבק מבליעת דם של הפרטנר? הפציעה נוצרה במהלך נשיקה
כתוצאה מנשיכה. (בלי כוונה כמובן).
2. מין אוראלי-מה הסיכוי להידבקות של הצד המבצע כאשר נפלט זרע מקדים? לא היה
שימוש בקונדום.
אשמח לתשובה בהקדם, זה די קריטי עבורי!!!
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה-למה אין מענה? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2010ראשית ממליצה לשניכם להיבדק ל HIV - תשובה שלילית תשחרר אותכם מהלחץ
בליעת דם - תיאורטית אם הוא נשא עלולה להתרחש הדבקה אם כי בסבירות נמוכה ביותר
מין אוראלי - גם בצורה זו אפשר להידבק, גם כאן בסבירות נמוכה.
לכו להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מלחיץ
אני06/10/2010תודה ד"ר.
יש לי שאלה קטנה נוספת:
האם עליי להמתין חודשיים עד לבדיקה?? יש לציין שאני מאוד מאוד לחוצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מלחיץ - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2010לא, אפשר לעשות קומבו 3 שבועות אחרי הארוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה...
אני06/10/2010תודה על הסבלנות וסליחה על כל השאלות.
אבל אני עומדת להיפרד מהבחור, האם בכל זאת כדאי לי להיבדק בעקבות מה שקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/10/2010ברור !!! לא רוצה לדעת את מצבך לפני כניסה למערכת יחסים חדשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)