שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אחד
    12/10/2010

שלום,
    הייתי במגע מיני עם גבר. הוא הכניס לי אצבעות לישבן אבל הוצאתי לו אותן מיד. הוא שיחק לי מעל חור הטבעת עם האיבר שלו, ואז, בטעות כנראה, כי אני ממש לא התכוונתי שתהיה חדירה, הכניס לי אותו בצורה חדה לפי הטבעת. צרחתי מכאב והעפתי אותו מיד תוך שניה, אבל הרגשתי צריבה איומה. לאחר כמה דקות הלכתי לשירותים וראיתי בעזרת נייר טואלט סימני דם.
    תישאלתי את הבחור מיד אם הוא יודע את מצבו הרפואי והוא אמר לי שהוא נבדק כל 3 חודשים ולמיטב ידיעתו הוא בסדר ואין לי מה לדאוג. למחרת שוב יצרתי איתו קשר והוא אמר שהוא יודע עדכנית שאהוא בסדר.
    מה הסיכון בסיטואציה זו?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    13/10/2010

הסיכון נמוך מאד, אבל אף פעם לא אפס !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר. עוד שאלה ברשותך

אחד
    26/10/2010

האם המקרה הזה היה מצדיק לדעתך מתן PEP?
    כי אני החלטתי שלא לגשת למיון ולבקש PEP עקב תשובה של מספר רופאים ושל הוועד שלא סביר להידבק בצורה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו