הדבקה עקיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקה עקיפה
    dude
    15/10/2010

היה לי קטע עם מישהי באיזשהו שלב היא החזיקה מצית ונחתכה באצבע מהגלגל שיניים, באותו רגע לא ממש חשבתי והיא נגעה לי בפנים עם היד שבה האצבע נחתכה ונגעה באיזורים בפנים- בעין , בפה, באוזן - מקומות בהם יש רקמות רגישות , ואני מפחד שהיה מגע דם מהאצבע לרקמות אלו שיכל להדביק.
    בנוסף לפני זה אכלנו מחטיף משותף שעדיין היה לה חתך באצבע - אני מזכיר לאורך כל הדרך החתך היה חדש וטרי לא עברה אפילו חצי דקה מהרגע שנחתכה.
    בנוסף נגעה לי ביד והיה לי שם חתך גם , ואחרי זה נגעתי לעצמי בפנים עם אותה היד
    מה לעשות ? יש סיבה לפחד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקה עקיפה

הוספת תגובה

• הסבר ברור יותר ..

dude
    15/10/2010

המגע הוא אצבע של מישהו עם שריטה חדשה וטרייה שיורד מעט דם - והאצבע נגעה ברקמות פנים כגון פה ועין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא לקרוא את הנשוא ותגובתו , זה חשוב

dude
    15/10/2010

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא לקרוא את הנשוא ותגובתו , זה חשוב - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    15/10/2010

מגע של דם עם ריריות יכול להדביק בנגיף .
    ממליצה שתיגשו שניכם להיבדק, למרות הסיכוי הנמוך ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו