בדיקת קומבו מוקדמת לחרדתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קומבו מוקדמת לחרדתי
    דוד
    28/10/2010

שלום ד"ר
    ידוע לי כי בדיקת הקומבו מומלצת לביצוע החל משבועיים לאחר המעשה, אולם ידוע אני מניח לכולם כמה חרדות טומנות בחובן שבועיים של המתנה, וכמה קש מחפש הטובע. כל הנתונים, או התשובות, שקיבלתי לאור פרטי אפשרות החשיפה שלי להדבקה, מעידים כי הסוכוי קלוש מאוד. בכל זאת אני לא מצליח להפטר מן החרדה ומרגיש כי אפילו המתנה של שבועיים היא יותר מדי. מתוך הנחה כי ממילא כ-15 יום לאחר המעשה אבדק שוב (עוד 90 ש"ח...), האם ישנה משמעות לבדיקה כ-8 ימים לאחר ה"מעשה" (זה המועד המוקדם ביותר שקיים מבחינת המעבדה). בהערכה גסה מאוד, האם ניתן להגיד שיש משמעות לתוצאות בדיקה כזאת (בהתחשב בעובדה כי גם הקומבו של לאחר 15 יום אינה אפילו קרובה לתת תשובה של 99%).

במקרה שלי מדובר היה על מגע מיני וגינאלי עם קונדום ללא שום "הנחות" או תקלות. , אולם בדיעבד הבנתי כי באותה יד בה נגעתי באיבר המין של האשה (חיצונית ללא החדרה) גם נגעתי באיבר המין שלי מספר פעמים. להערכתי עברו אולי 5-10 שניות בין המגע של היד שלי ובין המגע עם עצמי. הנערה הנה מספקת מין בתשלום, גם אם לא זונת רחוב נרקומנית.

כמו כן שאלה כללית: בקונדומים הנפוצים והאיכותיים: האם החומרים שבמפנים הקונדום (החומר השמנוני הבא במגע עם האיבר הגברי) נחשבים כ"לא ידידותיים" לנגיפים, יותר מאשר שום חומר? האם הם כוללים סוגים של קותלי זרע או חומרים דומים שמיועדים לפגוע או לעכב פעולת זרע, ולכן אולי גם נגיפים?

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום ד"ר-אודה לתשובתך המוסמכת לשאלה

דוד
    31/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו