שאלה אולי קצת מטומטת..אבל בכל זאת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אולי קצת מטומטת..אבל בכל זאת..
    מיטל
    27/11/2010

שלום,
    קיימתי יחסי מין עם גבר, אני אישה וכל המשחק המקדים היה ללא קונדום, כלומר היה חיכוך ומגע בין איברי המין אבל ללא שפיכה של זרע..החדירה הייתה עם קונדום.
    למחרת בבוקר הוא אמר לי שהוא לא מרגיש טוב והוא היה אצל הרופא ואמר לו שיש לו דלקת בחזה..הוא טוען שזה מחוסר שינה,עבודה מרובה, עישון,אלכוהול ושלב של התקררות חזקה.. אני לא חושבת שהוא משקר, אבל בכל זאת אני לא מכירה אותו מספיק בכדי לדעת הכל.. הבחור בן 40 רווק וכנראה שהיו לו הרבה בחורות בחייו..
    אני תמיד נזהרת ועושה מין בטוח, אבל בגלל גילו של הבחור ובגלל שהוא נהייה קצת חולה, נהייתי קצת פרנואדית ומקווה שלא נדבקתי במשהו.
    המקרה היה לפני שבוע..אני מרגישה בסדר, כלומר לא חטפתי התקררות ממנו או משהו כזה.
    יש איזשהו סיכוי שנדבקתי במחלת מין כלשהי ?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש תשובה בשבילי ?

מיטל
    28/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אולי קצת מטומטת..אבל בכל זאת.. - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    30/11/2010

שאלתך לא ממש ברורה לי
    האם את ודאגת לגבי החבר או לגבייך?
    אם קיימתם יחסים מלאים עם קונדום - אין כל סכנה לאף אחד משניכם. זה שהוא חולה לא רלבנטי לשאלתך, יש הרבה מצבים אחרים כמו שפעת וכו' שהוא יכול לחלות ואין לכך כל קשר ל HIV

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מיטל
    30/11/2010

אני דואגת לעצמי קודם כל.. לא מכירה אותו ממש :)
    השאלה שלי היא האם ניתן להידבק ממחלת מין במגע וחיכוך בין איברי המין ללא חדירה?
    החדירה הייתה עם קונדום,כך שלזה אני לא חושבת שאני צריכה לדאוג..

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    30/11/2010

מגע ללא חדירה איננו מסכן אותך בהדבקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו