מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה אולי קצת מטומטת..אבל בכל זאת..מיטל27/11/2010
שלום,
קיימתי יחסי מין עם גבר, אני אישה וכל המשחק המקדים היה ללא קונדום, כלומר היה חיכוך ומגע בין איברי המין אבל ללא שפיכה של זרע..החדירה הייתה עם קונדום.
למחרת בבוקר הוא אמר לי שהוא לא מרגיש טוב והוא היה אצל הרופא ואמר לו שיש לו דלקת בחזה..הוא טוען שזה מחוסר שינה,עבודה מרובה, עישון,אלכוהול ושלב של התקררות חזקה.. אני לא חושבת שהוא משקר, אבל בכל זאת אני לא מכירה אותו מספיק בכדי לדעת הכל.. הבחור בן 40 רווק וכנראה שהיו לו הרבה בחורות בחייו..
אני תמיד נזהרת ועושה מין בטוח, אבל בגלל גילו של הבחור ובגלל שהוא נהייה קצת חולה, נהייתי קצת פרנואדית ומקווה שלא נדבקתי במשהו.
המקרה היה לפני שבוע..אני מרגישה בסדר, כלומר לא חטפתי התקררות ממנו או משהו כזה.
יש איזשהו סיכוי שנדבקתי במחלת מין כלשהי ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תשובה בשבילי ?
מיטל28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אולי קצת מטומטת..אבל בכל זאת.. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/11/2010שאלתך לא ממש ברורה לי
האם את ודאגת לגבי החבר או לגבייך?
אם קיימתם יחסים מלאים עם קונדום - אין כל סכנה לאף אחד משניכם. זה שהוא חולה לא רלבנטי לשאלתך, יש הרבה מצבים אחרים כמו שפעת וכו' שהוא יכול לחלות ואין לכך כל קשר ל HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
מיטל30/11/2010אני דואגת לעצמי קודם כל.. לא מכירה אותו ממש :)
השאלה שלי היא האם ניתן להידבק ממחלת מין במגע וחיכוך בין איברי המין ללא חדירה?
החדירה הייתה עם קונדום,כך שלזה אני לא חושבת שאני צריכה לדאוג..
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר30/11/2010מגע ללא חדירה איננו מסכן אותך בהדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)