מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת איידסאחמד07/12/2010
שלום רב,
שאלתי אותך בעבר לגבי בדיקה במרפאת STD בתל אביב של ד"ר גרדשטיין סרג' ואמרת שהמרפאה מוכרת ואין לי מה לדאוג.
לאחר ברור נאמר לי כי לאף מרפאת מין בארץ אין אישור של משרד הבריאות מכיוון שהחוק אינו מחייב זאת ולכן אני בלחץ נוראי.
אני מבין שאת מכירה את הרופא...האם יש לי ממה לחשוש שהבדיקה לא נעשתה בדרך הגיינית? האם אני צריך לחשוש מהדבקה בזמן ביצוע הבדיקה? האם אני צריך לעשות בדיקות נוספות? איני מנסה להכפיש שם של אף רופא...הוא אדם מאוד נחמד...
יש לציין כי נשלחה אליי תשובה לבדיקת אלייזה שנעשתה במכון בן ארי בקפלן. האם אני יכול להיות רגוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/12/2010הבדיקה נשלחת לקפלן, מקום מוכר ורשמי
לפיכך אין לך כל סיבה לפקפק באמינות הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...המשך....
אחמד08/12/2010ומבחינת הגיינה? אני מבין שאת מכירה את הרופא. אני לא יודע למה אני חושש, אני משום מה בחרדות ולא ישן טוב בלילה.
אם אחרי חצי שנה עשיתי בדיקה במרפאה הזאת האם אני יכול להיות בטוח שהכל בסדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...המשך.... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/12/2010לא רואה כל סיבה לחרדה המיותרת שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhiv
o13/12/2010אני עשיתי יחסי מין לפני 63 יום אחרי הבדקה האים אני יכול לסמיח על הבדיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhiv - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/12/2010בודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)