מתי אפשר להבדק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי אפשר להבדק?
    מורן
    09/12/2010

לפני 7 שבועות היה אירוע בו נחתך מישהו וגם אני נכתחתי בחתך קטן, ויתכן והפצעים היו בפציעה משותפת עקב התקלות במשחק ספורט כך שיתכן שהיה איזה חיכוך או התזת דם, זה ממש לא ברור בדיעבד כי שנינו נפלנו יחד ואני לא זוכר מה קרה.

לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל אז הסתבר לי שהבחור שנחתך הוא נשא. עדיין לא ייחסתי לזה חשיבות גבוהה כי אמרו לי בפורום אחר שהסיכוי להדבק ככה אפסי. כעבור 5 וחצי שבועות התחיל לי חום עם כאבי פרקים ושרירים ואחרי שהוא חלף החלו הזעות לילה בימים האחרונים. כשחיפשתי תסמינים הגעתי לאתרים קשורים לאיידס והמקרה של אז צץ לי חזק בראש. מעולם לא חוויתי דבר כזה, לא הזעות לילה ולא כאבי פרקים כשהייתי חולה. עכשיו אני בשלב שאני מודאג פלוס פלוס מהמצב.

אני חייב לעשות בדיקה כדי להשקיט את עצמי ולדעת מה קורה בכל מקרה.
    השאלה מתי. האם לחכות שיעברו חודשיים "קלנדרית" או שמספיק לספור בדיוק 8 שבועות מאותו יום שזה קרה? האם אפשר פחות מזה? 7 וחצי שבועות?
    תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי אפשר להבדק?

הוספת תגובה

• עוד דבר קטן

מורן
    09/12/2010

האם ב-7 שבועות אני יכול לעשות בדיקת קומבו, ואם כן היכן?
    אני מתנצל על ההודעות הרבות, אני מודה שאני כרגע במצב נפשי לא קל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר קטן - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    11/12/2010

רצוי לחכות 8 שבועות לבדיקת אלייזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו