מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריטה באיבר המין, והידבקות ב HIVמודאג24/12/2010
שלום רב
קיימתי יחסי מין מספר פעמים עם בחורה בדרום אמריקה באיזור בעל סיכון גבוה לאיידס.
במהלך היחסים נקרע לי הקונדום פעמיים בשתי סיטואציות שונות. ( בהפרש של יומיים -אם זה משנה ).
בנוסף, כנראה בגלל מין אוראלי שבוצע לי לפני החדירה בסיטואציה הראשונה, הייתה לי באותה העת שריטה קטנה ( 2-3 מ"מ אורך ), אך לא מדממת במרכז איבר המין.
לאחר שחזרתי לארץ, נבדקתי בבדיקת קומבו כ- 29 יום לאחר המקרה הראשון, או 27 יום לאחר המקרה השני. והבדיקה יצאה שלילית.
1. האם אני יכול להיות רגוע עד לבדיקה הבאה שאני מתכוון לבצע אחרי חודשיים? ולאחר 3 חודשים?
2. מהי אמינות בדיקת הקומבו לאחר 27 יום, ו 29 יום ? האם נכון שהבדיקת קומבו לא מזהה הידבקות לאחר סיום תקופת החלון? ( 21 יום ).
3. בתוצאות הבדיקה היה רשום רק שלילי, NEGATIVE. ללא כל ערכים נמדדים. האם הדבר תקין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השריטה
מודאג24/12/2010השריטה הייתה משהו כמו זאת, רק יותר קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשריטה
מודאג24/12/2010השריטה הייתה משהו כמו זאת, רק יותר קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריטה באיבר המין, והידבקות ב HIV - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/12/2010בדיקת הקומבו שביצעת היא אמינה ומזהה הדבקה במועדים שציינת
תוכל לחזור על בדיקה נוספת - ELISA - אחרי חודשיים
אין צורך בבדיקה נוספת אחרי 3 חודשים
בדיקת קומבו לא נותנת ערכים - שלילי או חיובי בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנוגע לפריחה בעור
מודאג25/12/2010תודה על תשובתך.
שאלה נוספת לי - כחודש לאחר המגע החשוד ( בערך לפני 3 ימים ) התחילה לי פריחה אדומה ( עור אדום מגורה עם פצעים קטנים ) באיזור החזה וקצת על הבטן שעדיין קיימת נכון לעכשיו.
1. האם קיים קשר להדבקה ב HIV? או בכל מחלה אחרת?
2. האם זהו אחד מתסמיני HIV? או שאני יכול להיות רגוע לאחר התוצאה השלילית בבדיקת הקומבו?
3. האם מומלץ לגשת לרופא עור בנוגע לפריחה? או לרופא מומחה למחלות מין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנוגע לפריחה בעור - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/12/2010קודם כל רצוי לגשת לרופא עור שיבדוק את הפריחה
אם עשית בדיקת קומבו והיא שלילית - תסמכי על התוצאה - הבדיקה אמינה לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה בחזה
מודאג26/12/2010אנא עני לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)